Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilónak látszom? Mennyit...

Hány kilónak látszom? Mennyit kellene még fogynom? (kép)

Figyelt kérdés

Most tartok 6 kg mínusznál, de szerintem még nagyon messze vagyok a céltól... 173 cm vagyok egyébként.

[link]

[link]

[link]

2011. okt. 28. 00:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

..hát, ezt elküldtem..

na, mindent beleadok, hogy olyan jó Aczélos legyen

"pedig már nem tinilány vagyok :) főleg emiatt az orvosos dolog miatt akadtam ki, hogy szerinte nem vagyok kövér, de ha 72 vagyok, akkor biztos mégis az vagyok, csak eltakarja a ruha.

a másik meg, hogy 2 évvel ezelőtt 60 voltam és ugyanígy néztem ki. WHY?"

azért, mert adott térfogatod mellé különböző áltagsűrűségeket vehet fel a tested, ami a megkötött víz, izmokban raktározott glikogén mennyiségétől és persze az egyenletesen eloszló zsírrétegtől függ, ami szemmel láthatóan NEM látványos változás kívülről.

DE, mivel te képes vagy elszórakozni a testtömeged vizsgálgatásával, az érdekel, hogy az orvos mit filozofál a tömegeden, így nyilván jobbjára megkíméled magad pl. a harcművészetek kegyetlen világától, vagy az élet olyan területeitől, amik általában lefoglalják annyira az embert, hogy ne akadjon fenn egy szinte jelentéktelen jelző értéken, mint a testtömeg. most képzelj el egy izmos testépítőt, aki elkezdene azzal foglalkozni, hogy miért 100 kg-os, ez BMI nevű baromság szerint a testmagasságához már mennyire túlsúlyos már, holnap mehetne a hídra, elérte a vágósúlyt. nem, EMBER tényleg nem a tömegét nézni, nem azért mert blabla, hanem mert az egészségét pl. a testzsír/izom hányad határozza meg, az anyagcseréjét is, egyéb dolgokat a kinézete, de a tömege, az kevés dolgot. esetleg egy ütésbe beleviheted a nagyobb tömeget, de mint hogy mérlegelsz, már kizártam hogy pl. boxolnál. tehát tényleg mindegy a tömeged, mérés előtt menj el a mellékhelységbe, és akkor pl. pár dekával könnyebb leszel.

na pussz.

2011. okt. 28. 10:13
 22/33 A kérdező kommentje:

igen, tudom, hogy lehet látványos tömegcsökkenést elérni, de egy levágott balkar nem túl szép látvány :D

viccet félretéve kérdeztétek a koromat, 23 vagyok. Tudom, hogy nagyon gáz ez a löttyedtség, így a tervem a következő:

Augusztus óta nyomtam az életmódváltás + kalóriaszámolást, és mérsékelten a sportot (volt, de azért nem feszítettem meg magam annyira), vagyis csaknem 3 hónapja élek ilyen életet bűnözés nélkül. Most kicsit belefáradtam, és semmi motivációm csinálni tovább és tovább, ezért arra gondoltam, hogy kiveszek 2-3 hét szabadságot :D Persze a mennyiségekre továbbra is odafigyelek, de nagyon szeretnék már megenni egy tányér spagettit, vagy ebéd után egy szelet sütit.

Aztán mondjuk 3 hét múlva: heti 2 konditermes edzés (már kinéztem a termet is), csak parázok, mert edzéstervem van, de fog sincs, hogy kell a gyakorlatokat helyesen végezni. - tudom, személyi edző, de fizesse az, aki mögött ott van apuci :D ezen kívül heti 2 futás, és még van egy edzésem is (kosárlabda).

A kaja pedig kb. 500 kcal kalóriadeficit az első 2 hónapban, emelt fehérjével és csökkentett szénhidráttal, remélem, így lejön rólam a maradék zsír. A köv hónapokban pedig szintentartás súlytartó mennyiséggel, de még szintén emelt fehérjével és csökk ch-val, a konditermi edzések gyakoriságát pedig 3ra vagy 4re emelem (egyelőre pénzfüggő).

Na, challenge accepted? :D

2011. okt. 28. 11:55
 23/33 anonim ***** válasza:

ez kimondottan értelmes hozzáállás. hogy milyen ellentéte képeket tudsz létrehozni magadról 1-1 írással!

spagettit ehetsz nyugodtan, pláne "lazításként" alkalmanként, vagy egy lazítós elengedős időszakban. de ne spórolj a hússal ekkor sem. süti édesség helyett én meg mindenképpen a c-vitamint ajánlom, ugyanis sokszor c-vitamin éhség miatt kívánja a szervezet az édeset. de ha szimplán csak sütiznél, hát egészségedre, ha ennek érzed szükségét, természetesen semmi problémát nem okoz.

teremben biztos találsz olyanokat, akik megmutatják a helyes gyakorlat végrehajtást, ahogy megismertem a testépítőket igen normális emberek, amennyire lehet így általánosítani. és vannak jó videók, amikkel azért szerintem sokat lehet tanulni gyakorlatok végrehajtásáról, builder.hu-n meg ha nem tévedek, van még leírás is.

ha ezekkel felkészülsz, és utána megkérsz valakit, hogy nézzen már rá a gyakorlataidra, hogy helyesen végzed-e, biztos vagyok benne, hogy segíteni fognak.

2011. okt. 28. 12:14
 24/33 anonim ***** válasza:
én olyan 64 kg-nak tippelnélek
2011. okt. 28. 15:06
 25/33 A kérdező kommentje:

Aczél, már elsőre is ez lett volna a terv, csak az anyagi körülmények úgy hozták, hogy konditerem kimaradt, meg fehérje is az első hónapban. De most úgy döntöttem, ennyit rááldozok, plusz nézegetem már a karnitint, CLA-t, hogy mit lenne érdemes venni, ami kicsit kisegít.

Tudok róla, hogy elég ellentétes véleményt keltek Benned, bár a nevem nincs kiírva (lehet, hogy ki kéne?), de szinte mindig összetalálkozunk valamelyik kérdésben, és egyszer szép kulturáltan megbeszéljük a hosszú szénláncú karbonsavak különböző fajtáit, a másik kérdésben meg leoltod a kommentem, hogy nem értek semmihez :D de nem baj, már megszoktam :)

2011. okt. 28. 15:32
 26/33 anonim ***** válasza:

Szerintem csinos vagy, de nekem ilyen az ízlésem szóval én nem vagyok beszámítható.

Ámbár voltaképpen én is csak a futást tudom javasolni az nagyon jót tenne neked ez biztos. sok gyümölcs és rendszeres étkezés. Ezzel lehet fogyni.

Olyan 65 kg körülinek tippellek téged.

Max a bugyidat cserélném le egy csinosabbra:)

Összegezve szerintem csinos vagy.

30/f

2011. okt. 28. 15:42
 27/33 anonim ***** válasza:

őő.. ó.

hát, máskor ha "leoltalak" szólj hogy te vagy a csinos lány a képről, és akkor majd valahogy visszakozom :D

2011. okt. 28. 15:47
 28/33 A kérdező kommentje:
nofene, mostmár annyian írtátok, hogy csinos vagyok, hogy a végén még kicsit elhiszem :D
2011. okt. 28. 15:54
 29/33 anonim ***** válasza:
csak bátran:)
2011. okt. 28. 16:10
 30/33 A kérdező kommentje:
Aczél most néztem, dobogósak vagyunk mindketten a toplistán :P
2011. okt. 30. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!