Ez mennyire arányos/aránytalan leírás alapján?
Váll 97 cm
Mell 96 cm
Derék 73 cm
Has (legnagyobb részen) 89 cm
Csípő 95 cm
Felkar 31 cm
Comb 59 cm
(Tudom, hogy még mindig sok, de nem tudok ennél lejjebb menni, megállt a fogyás -13 kg után...)
Fontos, és engem is érdekel, valszeg fogok is, de a kérdés nem erre irányult.
(Amúgy 23N)
Ne haragudj, de valamit elég rosszul mérsz!
Hogy lehet a derékböséged 73 cm (mármint hogy hol mérted), ha a hasad 89 cm? Ugyanis a derékböséget a has közepén kell mérni.
Szerintem egyébként el kellene kezdened sportolni, mert ha ennyire nagy a hasad, akkor ott nem feltétlen súlyoddal, hanem a formáddal van baj.
A kérdésed rossz felé irányult. :-)
Az ember nem csupán egy számhalmaz. Lehet ugyanakkora combkerülete például egy kerékpárversenyzőnek, meg egy elhízott embernek. Mégsem ugyanaz a látvány, ugye? Ezért javasoltam a testzsírszázalékot, mert leginkább ez tájékoztat arról, hogy elhízott vagy-e, és ha igen, mennyire.
ma 11:33
A derekat a törzs legvékonyabb pontján mérik, ez nekem 73 cm.
Köldöknél 76 cm-t mértem.
Ha hízok, mindenhova hízok, nem csak a hasamra.
Nem lapos, de nem is megy úgy előre, ott szélesebb vagyok, meg oldalt van némi hájréteg.
Netes kalkulátorral 28% jött ki, de azt írták rá itt, hogy az sz@rt nem ér, meg a gyógyszertári mérleg sem.
Hol lehet megméretni?
(Nem vagyok sportoló, van rajtam felesleg még, csak mint írtam, egy ideje megállt a fogyás...)
Nem akartam betenni képet, de talán így egyszerűbb (nincs behúzva a hasam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!