Válaszolnátok? Milyen méretek ezek? Fenék:100cm derék:70cm csípő:91cm comb:57cm. Arányos, aránytalan, vagy sok?
Figyelt kérdés
16/L, 175 cm és 64 kg2011. febr. 12. 20:10
1/18 anonim válasza:
Normál (nem kövér nem vékony) alkatú vagy. Ha a melled is 90 körüli, akkor homokóra vagy.
2/18 anonim válasza:
Én is kb ugyanilyen alkat vagyok:) Majdnem megegyeznek a méreteink:)
(Csak nekem a csípőm kb 100 cm, elég széles :S De a többi minden ugyanaz :) Biztosan arányos vagy :)
Én sem tartom magam kövérnek, de fogyózok, mert szeretnék még pár centivel karcsúbb lenni itt-ott:) (Comb legfőképp:)
3/18 anonim válasza:
5-6 centit faragj le a csípődből, és jó lesz.
4/18 anonim válasza:
mármint a 100 centiből, hisz az a csípőbőséged.
5/18 anonim válasza:
Mi az ,hogy fenék 100cm és csípő 91cm? A csípő bőség a csípőd legnagyobb része, vagyis az 100cm. Szerintem a magasságodhoz jó.
6/18 anonim válasza:
pont ugyanezek az adatok, csak 64 helyett (még) 67 kiló :S
7/18 A kérdező kommentje:
bocsánat, a csípőt úgy értettem hogy a köldököm alatt 4-5 cm-vel, avagy az "oldalhájam"
mit ajánlotok, mivel faraghatnék le a fenekemből?
2011. febr. 12. 21:49
8/18 anonim válasza:
Én 76 kg vagyok és csípő:96cm. derék:80cm,mell:102 cm,comb:59 cm :(
9/18 anonim válasza:
NE csinálj vele semmit, 70/100=0,7, vagyis az álomarány, ez így pont jó, nőies, arányos (bár a melled nem tudjuk)
Én örülnék ilyen számoknak:-D
10/18 A kérdező kommentje:
a mellemet még azért nem mértem le, mert nem tudom hogy szoktátok.. melltartóban vagy anélkül? amúgy nincs valami nagy mellem :D
2011. febr. 13. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!