Ez már beteges? Csinál ilyet rajtamkívül valaki?
Ha van otthon valami "hízlalóbb" kalóriadúsabb kaja,süti,pihepuha fehér kenyér,kalács,oldalas.(Nem saját háztartás,anyámék meg nagyon szeretik a hasukat) Abból eszek pár falatot,azaz beveszem a számba,megrágom,ügyelek hogy ne nyeljem le,majd kiköpöm és kiöblítem a számat.
Így érzem a finom ízeket de csak pár kcal csúszhat le a torkomon.
Tudom hogy be lehet építeni ezeket a napi étrendbe,de általában ezekkel az a baj hogy nem tudom belőni mennyi kalóriát tartalmaznak. Nameg más értékes tápanyagoktól vennék el a kalóriákat. Mert amúgy általában csirkemellet,zabkását,zöldségeket,tk kenyeret,csirkemellsonkát,túrót,cottage sajtot,joghurtot szoktam enni.
"amiért megdolgozok azzal azt csinálok amit akarok"
- tévedés. Társadalomban élünk- nem így működik. Akkor pl. megdolgoztál egy üveg sósavért - ráöntheteded a tömegre? nem. Az étel érték, sokan éheznek. Csak önző r.ohadékok gondolják, hogy ez nem számít. Számít. Minden pazarlás önző és embertelen.
Azt vettem amúgy észre hogy itt a fogyis topikban nagyon sok az agresszív ember,aki mindenre pöccen,nem csak itt hanem más kérdéseknél is.
Mi a gond,hiányzik néhányuknál a sütike és ezért más embereken kell levezetni?
Inkább néhányszor alkalmanként "kiköpködöm" azt a pár falat plusz kalóriás sütit,de nem akarok ilyen agresszív lenni mint itt jónéhányan a megvonástól!
Te tényleg nem döbbensz rá, mit művelsz?
Bemásolok neked egy étkezési zavarokról szóló cikkből:
Azok, akik nem bírnak ellenállni az ételek kísértésének a "chew and spit" technikát használják: az étel megrágása után, egyszerűen kiköpik azt, így lelkiismeret-furdalás nélkül élvezhetik az ízeket. Egyesek így akár több fogásos ételt is el tudnak fogyasztani...
De most ebben mi a gond? Nem hánytatom magam. Nem sínyli meg a szervezetem. Nem fogyasztok el több fogásos ételt és nem is szándékozom a jövőben sem. Az a pár falat meg nem nagy pocséklás.
Jó azt tudom hogy nem 100as, de ezzel nem teszek kárt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!