Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez már beteges? Csinál ilyet...

Ez már beteges? Csinál ilyet rajtamkívül valaki?

Figyelt kérdés

Ha van otthon valami "hízlalóbb" kalóriadúsabb kaja,süti,pihepuha fehér kenyér,kalács,oldalas.(Nem saját háztartás,anyámék meg nagyon szeretik a hasukat) Abból eszek pár falatot,azaz beveszem a számba,megrágom,ügyelek hogy ne nyeljem le,majd kiköpöm és kiöblítem a számat.

Így érzem a finom ízeket de csak pár kcal csúszhat le a torkomon.

Tudom hogy be lehet építeni ezeket a napi étrendbe,de általában ezekkel az a baj hogy nem tudom belőni mennyi kalóriát tartalmaznak. Nameg más értékes tápanyagoktól vennék el a kalóriákat. Mert amúgy általában csirkemellet,zabkását,zöldségeket,tk kenyeret,csirkemellsonkát,túrót,cottage sajtot,joghurtot szoktam enni.

2011. aug. 19. 11:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 A kérdező kommentje:
Én meg úgy gondolom amiért megdolgozok azzal azt csinálok amit akarok! És elég kultúrált egy kommented volt...
2011. aug. 19. 14:45
 52/77 anonim ***** válasza:
68%
akkor köpködd tovább.."kis" hülye. mert úgy látom fölöslegesen írtuk meg az igazat ha te be sem ismered. ha neked ez ilyen jó akkor mi a gond?
2011. aug. 19. 15:39
 53/77 anonim ***** válasza:
37%

"amiért megdolgozok azzal azt csinálok amit akarok"

- tévedés. Társadalomban élünk- nem így működik. Akkor pl. megdolgoztál egy üveg sósavért - ráöntheteded a tömegre? nem. Az étel érték, sokan éheznek. Csak önző r.ohadékok gondolják, hogy ez nem számít. Számít. Minden pazarlás önző és embertelen.

2011. aug. 19. 16:04
 54/77 A kérdező kommentje:

Azt vettem amúgy észre hogy itt a fogyis topikban nagyon sok az agresszív ember,aki mindenre pöccen,nem csak itt hanem más kérdéseknél is.

Mi a gond,hiányzik néhányuknál a sütike és ezért más embereken kell levezetni?

Inkább néhányszor alkalmanként "kiköpködöm" azt a pár falat plusz kalóriás sütit,de nem akarok ilyen agresszív lenni mint itt jónéhányan a megvonástól!

2011. aug. 20. 10:14
 55/77 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg nem döbbensz rá, mit művelsz?

Bemásolok neked egy étkezési zavarokról szóló cikkből:

Azok, akik nem bírnak ellenállni az ételek kísértésének a "chew and spit" technikát használják: az étel megrágása után, egyszerűen kiköpik azt, így lelkiismeret-furdalás nélkül élvezhetik az ízeket. Egyesek így akár több fogásos ételt is el tudnak fogyasztani...

2011. aug. 20. 10:47
 56/77 A kérdező kommentje:

De most ebben mi a gond? Nem hánytatom magam. Nem sínyli meg a szervezetem. Nem fogyasztok el több fogásos ételt és nem is szándékozom a jövőben sem. Az a pár falat meg nem nagy pocséklás.

Jó azt tudom hogy nem 100as, de ezzel nem teszek kárt .

2011. aug. 20. 10:51
 57/77 anonim ***** válasza:
Tévedsz. Hyperinzulinaemiát okozhat, amely fokozhatja a zsírraktározást, hajhullást, fokozott szőrnövekedést, a bőr fokozott zsírosodását okozhatja, de akár menstruációs zavarok, meddőség is felléphet.
2011. aug. 20. 12:10
 58/77 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy a dolog mögött pszichológiai probléma áll.
2011. aug. 20. 12:13
 59/77 A kérdező kommentje:
És ezt mi váltja ki? Milyen folyamat?
2011. aug. 20. 12:49
 60/77 anonim ***** válasza:
56%
nem kémiai folyamat váltja ki. pszichés probléma, testképzavar. Fogadd el magad, vagy meg reggelire szépen egyél gyümölcsöt, joghurtot, ebédre, amit akarsz, oldalast is akár, mértékkel. A kenyeret hagyd ki, este meg vacsorázz halat, vagy csirkehúst, főzeléket. Mindent ehetsz igazából, csak mértékkel, mellette mozogsz is, fogyni fogsz, normális, hogy nem egyik napról a másikra. Jó is, mert igy nem fogod olyan hamar visszahízni. A kaját kiköpni nem normális és valóban betegségekhez vezethet, hiszen a szervezeted elhiszi, hogy enni fogsz, beindulnak az emésztési folyamatok étel meg nem jut a szervezetbe. Saját háztartás? Én 23 éves vagyok, külön élek a párommal, remélem mihamarabb neked is megadatik az önállósulás, de mit gondolsz, könnyebb lesz? Mit szól majd a párod, ha azt látja,h köpködöd a kaját a mosdóba, vagy mittudomén hova... Nehéz megállni? Ha cukorbeteg lennél? Vagy bármi miatt szigorú diétát kéne tartanod? Sok mindent nehéz megállni. Pl. a szüleidnek is biztos nehéz megállni, hogy képen ne töröljenek. Már ha tudják, hogy amit ők fáradtsággal elkészítenek, te megrágod és kiköpöd. Ha azt látnád, hogy ezt teszi a gyereked nem aggódnál?
2011. aug. 26. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!