Ez már beteges? Csinál ilyet rajtamkívül valaki?
Ha van otthon valami "hízlalóbb" kalóriadúsabb kaja,süti,pihepuha fehér kenyér,kalács,oldalas.(Nem saját háztartás,anyámék meg nagyon szeretik a hasukat) Abból eszek pár falatot,azaz beveszem a számba,megrágom,ügyelek hogy ne nyeljem le,majd kiköpöm és kiöblítem a számat.
Így érzem a finom ízeket de csak pár kcal csúszhat le a torkomon.
Tudom hogy be lehet építeni ezeket a napi étrendbe,de általában ezekkel az a baj hogy nem tudom belőni mennyi kalóriát tartalmaznak. Nameg más értékes tápanyagoktól vennék el a kalóriákat. Mert amúgy általában csirkemellet,zabkását,zöldségeket,tk kenyeret,csirkemellsonkát,túrót,cottage sajtot,joghurtot szoktam enni.
13:03 -a kérdező nem anorexiás, (még)- ne invitáld betegségre, ami után udorral fordulnak el az emberek előle..mint egy csontváz-halál.
Inkább te is unalmad elűzésére nézz körül, mit tudsz tenni a szenvedő -éhező emberekért, egyből el fogod felejteni ezt a borzalmas elképzelésedet az evéssel kapcsolatban
Szerintem igaza van annak, aki azt mondta, hogy nagyon csúnya dolog szétköpdösni az ennivalót, amikor a föld lakosságának nagyobb rész éhen hal. :( És nem is kell olyan messzire mennünk! Az itteni nyugdíjasok általában dönthetnek, hogy vagy a rezsit, vagy a gyógyszereket fizetik ki, vagy rendesen esznek.
Szomorúan olvastam, hogy olyanok is vannak, akik tényleg annyira eltorzultak, hogy ha már benyomták a fejükbe, sem nyelik le... :(((
Igen, érdekes világ ez. A Föld egyik felén éhen halnak az emberek, a másik felén meg kiköpdösik az ételt, csak hogy 'élvezhessék', de közben jajj nehogy elhízzanak.
Érdekes...
63kilósn hogy lennék már anorexiás? Mint írtam de leírom mégegyszer minden nap megeszem az 1300kalóriát,abból nem adok lejjebb. Egy anorex 300 max 400kcalon él egy nap.
Nem az egész kajámat köpöm ki,hanem kb 2naponta 3-4 falatot. Azért nem kell elmenni a végletekig.
Jó, akkor csináld, ha ez neked annyira fasza.
Ne ne keress itt önigazolást.
Szerintem megkaptad a választ. Beteges és kész.
Ragozhatjuk, ameddig akarod.
Egyébként az anorexia lényege, hogy NEM a súlyról szól, de mindegy.
Amíg az egészséges kajákkal nem csinálod, addig nem hinném, hogy anorexiás vagy, bár ez kifejezetten anorexiás stratégia, ne vidd túlzásba. Túl kell tenned magad a sóvárgáson, ha a diétás kajádba beépítesz tápanyagokban gazdag, egészséges vagy legalább fogyókúrás nassokat (próbálj ki minél többfélét), és teljesen hanyagolod a csábító ízeket, egy idő után meglátod, leszoksz róluk. Ha folyton ízlelgeted, a pszichés függésed megmarad. Ha úgy viszonyulsz a sütihez, mint az alkeszok a piához, akkor inkább tartsd magad tőlük távol, mondj nemet, különben a sóvárgás végigkíséri az életedet. Nézz körül az utcán, a boltokban, a tévében, egy átlag háztartásban, mindenhol bombáznak a cukros-zsíros-lisztes ingerek. Nem tudsz elmenekülni tőlük.
A pazarlás téma meg örök vita, szerintem a kérdező szülei annak se örülnének, ha a fél tepsi sütivel kirohanna és az első csöves kezébe nyomná, vagy ha a csábító oldalasokkal a helyi kóbor macskákat etetné. Afrikáig meg kissé macerás lenne elpostázni (és a katonai alakulatok úgyis felzabálnák az éhező falusiak elől). :P
Figyelj, szólj muteréknak, hogy porciózzák ki a kajájukat, és ne csináljanak többet ilyenekből, mint amennyit ők megesznek (vagy ha nagy tételben gyártják, akkor fagyasszák le), ha rendesek, akkor megteszik, nekik se lehet jó érzés ha ott csorog a nyálad, mint egy éhező kutyának, meg az se, ha összerágod és kiköpöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!