Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerül elérnem a célomat?...

Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:

Figyelt kérdés

Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).

Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)

Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.

Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)

17/L

2011. máj. 5. 17:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/294 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sem lenne rossz elmenni bár a 2010-es dvdje megvan azon egy 90perces tornája van felvéve amit rengeteg emberrel együtt csinál és nem biztos hogy jó egymás nyakán épphogy elférve tornázni és lehet páran rajtad röhögnek...
2011. máj. 8. 15:24
 62/294 anonim ***** válasza:
100%
Tao voltam megint:D
2011. máj. 8. 15:25
 63/294 anonim ***** válasza:
100%
na Tao ezt jól össze kevertük :D mert az enyém után került az hogy "Tao voltam" én meg lehagytam ismét a nevem :S de mind1 azért írom hogy én update-os kajákat nem szoktam enni és sose ettem még :( na és a diétával is gondok vannak mert anyum hozza haza a midnen féle menza kaját és azt kell enni :(
2011. máj. 8. 15:32
 64/294 A kérdező kommentje:

Csajok, erősek vagyunk! :DDDD jaja, egyszer én is tornáznék vele, bár ott visszatartanám az indulataimat és nem szólnék be neki. :D Igen, az az egy, hogy sokan vannak, de szerintem oda mindenki fogyni/tornázni megy. Aki meg nevetni akar menni, az nagyon hülye..

Update dolgokat még nem próbáltam, jól megvagyok a saját dolgaimmal, meg nálunk nem is kapni... no nem baj. (külföldi vagyok)

2011. máj. 8. 15:36
 65/294 anonim ***** válasza:

uhh, ne haragudj, elég feledékeny vagyok:D

aztaa, és meg lehet kérdezni, h melyik országban?:)

Tao

2011. máj. 8. 15:48
 66/294 anonim ***** válasza:
100%

arra én is kíváncsi lennék melyik országban:) na de én megyek most futni aztán előszedem a 90 perces Rékát. végre befejeztem a festést :D (ne nagyon nézzetek hülyének egy rajz szakostól ne várjatok mást ):D

Lucy

2011. máj. 8. 16:02
 67/294 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok csajok . Z vagyok . ma még nem tudtam írni, mert apukámmal "shoppyngoltunk" :) kaptam egy nagyon szuper melegítőt, jól is áll , és most az ösztönöz, hogy a lehető legjobban álljon. Rékát még most tudom csak leszedni, most meg addig is tornázok Selena Gomez naturally számára youtubról :)
2011. máj. 8. 16:08
 68/294 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok rajzszakos, de sokszor szoktam műveket kreálni, legalább lekötöm magam. Vajdasáig vagyok (hú, de messze :D) szóval itt vagyok a szomszédban, 100% magyar árúként. :D de egyetemre/fősulira szerintem Pestre megyek (ha felvesznek, de miért is nem? Addigra bombanő leszek!)
2011. máj. 8. 16:10
 69/294 anonim ***** válasza:
100%

azok leszünk, hidd el!:)

sok sikert kívánok nektek a jövőhéthez!!!!

Tao

2011. máj. 8. 16:42
 70/294 A kérdező kommentje:
atyagatya.. :D gyors sétával lementem egy órát futópad 6-os fokozatán, tehát 6 km-t mentem :DDD Elsőre yzt hittem nem is nehéz, de szerintem majdnem durvább mint a kocogás, mert jobban kinyújtom a lábam, de ami a lényeg: csurog rólam az izzadság, kipirosodtam, a szívem is ver = égetem a szíromat^^ jippijájé!
2011. máj. 8. 17:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!