Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:
Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).
Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)
Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.
Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)
17/L
mondjuk az ismerősöknek én sem mondom el, de hát majd észreveszik, h már nem chipsen élek:D
Tao
Sziasztok! ha én így utólag jövök be közétek nagyon megharagszotok? :) végig olvastam az egészet amiket írtatok és jól haladtok úgy látom :D a kérdező pörgése nagyon tetszik :D én is így vagyok kb 1 hónapja. futok mint akit kergetnek Rubin Réka meg ALexandra is nagy mennyiségben de lehangolt hogy a suliban mértek és 2kg-al több lettem ami állítólag izom... de vissza kaptam a lendületet tőletek ^^ köszi
ja és nem betűt hanem becenevem kapjátok :Lucy
Tao: húú, de rég ettem chipset... mondjuk nem is rajongok érte, ált 2 havonta ha egyet eszek... de van, hogy ritkábban, én nem annyira szeretem, inkább zöldségpárti vagyok. igazi mintagyerek, egyedüli az osztályban, akibe a szülőknek nem kellett tömni a spenótot. :DDD Hm.. és még mindig szeretem... kicsit bizarr xD
Lucy: Semmi gond, üdv a csapatban! köszi szépen, hát igen, pörgök mint a duracell nyuszi! :D Ügyi vagy, hogy 1 hónapja tornázol, biztosan látszik a változás rajtad! Úgy külsőleg mint belsőleg.
most kicsit pihizek, utána futok kb 30 percet, majd később ha jól megy megint 30 percet. :) kár, hogy a tanulásban nem pörgök így... mert bizony ott is kéne, de nagyon ellustultam. :) remélem a matektanárnőm nem olvassa.., de nem vettem elő a példákat a tavaszi szünet óta xD :D
szia Lucy, üdv a csapatban:)
ma is tornáztam, Rubint Rékára 1 órát
de a kaja, az ma vmi rémes volt:D:D
reggeli: házi müzli, 1 bögre tejeskávéval
ebéd: "nem lehet abbahagyni csirkecombok" (hát tényleg nem lehet, mert majdnem 4-et megettem:D) és egy nagy adag saláta
utána: 50 g sós chips (annyira megkívántaaam:D) és 10g Milkyway és 10 g Sncikers
szóval mára ennyit, talán még később hulahoppozom
aj, amúgy nekem is tanulnom kellene, de egyszerűen nem megy:(
ti h álltok?:)
Tao
köszi az üdvözlést :D
Tao hogy nincs bűntudatod az édességek után? nekem mindig az van de teljes megvonással én is megbolondulnék :)
Kérdező már nincs sok a suliból pörögj kicsit a tanulással, nekem is azt kéne.. :)
Pörögnék, de ilyen időben, mint a mai.. :S Az ilyen esős délutánokat utálom, semmi kedvem tanulni.. áhhhh -.-""""" :(
Nálatok milyen az idő? itt zuhog... még jó, hogy van itthon futópad. :)
Itt ha minden igaz elállt az eső.. azon gondolkozok elinduljak futni vagy ne
Lucy
Nálunk is elállt az eső. Mondjuk én nagyon szeretem:)
Amúgy nincs bűntudatom az édesség miatt. Heti 2x engedélyezem, most se egy egész zacskóval ettem meg, és a csoki is 20 g volt.
Ennyi kell, különben pár hét múlva ennek a 20szorosát tömném magamba:S (egyszer már megjártam, mindent szabad mértékkel, amúgy kényszerevésből gyógyulgatok.....)
Hogy hogy bírom Rubint Rékát?:D Összeszorított fogakkal.
Amúgy gyakorlás és megszokás kérdése. A tesómmal kezdtem el régebben, aki nagyon de nagyon nem jó tesiből. Mégis 3 hét alatt végig tudta csinálni (én picit hamarabb szoktam meg)
De az a vicces, hogy még mindig olyan piros a fejem utána, mint egy meggynek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!