Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerül elérnem a célomat?...

Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:

Figyelt kérdés

Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).

Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)

Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.

Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)

17/L

2011. máj. 5. 17:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/294 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok!

az első voltam a válaszadásnál:)

én múlt héten csütörtökön kezdtem, és leadtam 6 kilót:O

már csak 9 kiló kell, de az persze nem lesz ilyen hamar meg. gondolom ez csak víz, meg salakanyag volt, ami lement.

a mozgáson nálam is nagy hangsúly van, mindennap igyekszem vmit csinálni, de csak heti 5x csinálom keményen

kaja téren...régebben sokat mindent megvontam magamtól, aminek az lett a következménye, h mikor elkezdtem normálisan enni, triplán feljött minden

úgyh most MINDENBŐl eszem, de nem hatalmas mennyiséget

pl. ma az ebéd valószínűleg gulyásleves lesz, és utána megfogok enni egy Bounty-t vagy Mars-ot, de van itthon Snickers is. Szerintetek melyiket egyem meg? Mindegyiket szeretem, nem tudok választani:)))

2011. máj. 7. 08:57
 22/294 anonim ***** válasza:
100%
ja ,becenevem Tao:)
2011. máj. 7. 08:58
 23/294 A kérdező kommentje:

A mars a legjobb! ^^

bár én lassan utálom a csokit, annyit ettem a húsvéti ünnepek alatt. :D Vává... amit eddig észrevettem magamon: 1. rohadtul fáááj a lábam és a fenekem XD 2. a jobb lábamban erősebb az izomláz, szóval ma a bal lábammal kezdem a tornát, bár azt vettem észre, hogy mivel jobb kezes vagyok, mintha a jobb lábamat intenzívebben használnám, de nem tudom. :)

Innen le lehet tölteni: [link]

De ha beírod a netbe, hogy Rubint Réka: 20 perc önmagadért letöltés, akkor sokmindent kidob. :) Majd megpróbálom elküldeni, csak ahogy mondtam, az itt regisztrált email címem jelszaváról fogalmam sincs. Azon sem csodálkoznék, ha a freemail letörölte a fiókomat, mert vagy egy éve nem nyitottam meg.. :S

2011. máj. 7. 09:08
 24/294 anonim ***** válasza:
100%

okés akkor a mars lesz:D

Tao

2011. máj. 7. 09:18
 25/294 A kérdező kommentje:

Oké gyerekek, 3. nap= pipa! :) ma is Rékáztam, de az izomláz már eléggé érezhető... jobban kifáradtam/ többet kellett megállnom lihegni, mint az első nap... érzem ám azért az izmaimon, de holnap tuti futni fogok.. sőt, lehet, hogy már ma este.. direkt kedvet kaptam futkározni. :) Azért is teszem félre Rékát 1-2 napra (addig is sportolok mást), mert kicsit meguntam, meg akarok mást is csinálni azokon a gyakorlatokon kívül, de majd elpveszem hétfőn vagy kedden, de addig is futááás és lábemelgetés. szerencsére tesómnak van olyan gépe (nem tudom mi a neve), amin az ember felhúzhatja magát, lóghat rajta stb (úgy lehet használni mint a bordásfalat) azon is lógok majd és emelgetem a lábaimat. :)

Még egy ok, amiért nem rékázok holnap: a kezemet kikezdte a szönyek, picit piroa és fáj, remélem elmúlik - ez attól van, ahogy a szőnyegre nehezedtem a kezemmel.. uff.. :S

Nektek hogy ment? :)

tehát a 3. NAP :D - yepp yepp

2011. máj. 7. 10:50
 26/294 anonim ***** válasza:
100%
én sem vonok meg magamtól mindent , de akkor is mértékkel, nem vonom meg a csokit, mert szeretem, de nem eszem minden nap az tuti. sokat iszok ásványvizet, mértékkel eszek, és 5 után nem is eszek. ma reggeli után elvittem a kutyánkat a város másik részére oltásra, kb. össz. 10 km volt, jól esett és szinte észre sem vettem. este rékázok. Z.
2011. máj. 7. 13:32
 27/294 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok! ügyesek vagytok:)

remélem kedves kérdező te meg jobban leszel:) vegyél este egy forró fürdőt, csodásan ellazítja az izmokat:)

az én napom eddig...

reggelire kefirt ettem

ebédre 2 tányér gulyásleves (tészta és kenyér nélkül)

utána megettem 4 szem epret, 10g Bounty-t (eltűnt a mars:DDD, vki biztosan megette) és 5 g boci tejcsokit

később még tornázok 1 órát, és sétálni is fogok

annyit ettem, h sztem ma kihagyom a vacsit.

Tao

2011. máj. 7. 14:33
 28/294 anonim ***** válasza:
100%

na hogy vagytok??

sajnos nem sikerült letölteni a rekát, úgyhogy valami másra fogok ma 20 percet nyomni, meg megnézek egy dr. house-t és közben van olyan gépünk, amin a lábat kell összezárni meg terpeszbe vissza, szóval közben azzal nyomom , tegnap. nagyon megfájdítja a belső combizmit:) Z.

hogy álltok kajailag?

2011. máj. 7. 17:37
 29/294 A kérdező kommentje:

Kajával szerencsére nincs problémám. Mondjuk, ebben közre játszanak a géneim is. A gyomrom nagyon érzékeny, így a zsios kaja= a halállal.. :S Szerencsére anyu tényleg egészségesen főz (szinte nulla zsír, tényleg egészséges, mivel ő is gyomorproblémás, de nagyon finomakat főz. ) A szénhidrát bevitelem szerintem pedig normális, de azért odafigyelek erre is. :)

A tornára fektetem a fő hangsúlyt, most ugrálókötelezek: 50 ugrás és pihenés, majd megint 50 és pifenés. :) eddig 100-nál tartok, szóval most jön a következő ötven, az izomláz még mindig elviselhetetlen xD de majd csak legyőzöm... menni mindenesetre úgy megyek mint egy pingvin.. jót röhög rajtam a család..-.-" XDXD

2011. máj. 7. 18:06
 30/294 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt: Nagyon ügyes vagy, az a gép (nem tudom a nevét) nagyon hatásos, erősíti a belső combizmokat. :) Gratulálok, a Haussal való párosítás pedig igen vonzó ajánlat! :P :)
2011. máj. 7. 18:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!