Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem sikerül lefogynom, más is...

Nem sikerül lefogynom, más is van igy?

Figyelt kérdés
34 éves 174cm és 89kg vagyok a második babámat két éve szültem és nem hogy fogytam volna inkább híztam.11 évvel ezelött 55 kg voltam,és bármilyen fogyokurát elkezdek utánna visszajönnek a kilok.És akkor már nem érdekell semmi mert hát az édességet is nagyon szeretem.Nagyon szeretnék de szerintem nincs elég kitartásom sem,vagyis addig van mig nincs vége a fogyokurának.Ti mivel és hogyan fogytatok le?
2011. okt. 28. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:
sportolsz rendszeresen? mert az fontos. ha sportolsz akkor több kalóriát égetsz el. amúgy az evésben pedig figyelni kel mind a kalóriára mind az étel összetételére. ki kell számolni mennyi a kalóriaigényed és mennyi kell a fogyáshoz és aszerint kell enni. aztán ha lement a felesleg akkor sem szabad a kalóriaigényed fölé menni illetve a sportot nem szabad abbahagyni.
2011. okt. 28. 16:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Fogyókúra után viszajönnek kilók. Pontosan ezért szokták mondani, hogy életmódváltásra van szükség. Régen, 55 kilósan kifejezetten vékony voltál. Még az is lehet, hogy annyit ehettél, amennyit akartál, mégsem híztál. Sajnos ennek az időszaknak vége.
2011. okt. 28. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!