Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerül elérnem a célomat?...

Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:

Figyelt kérdés

Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).

Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)

Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.

Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)

17/L

2011. máj. 5. 17:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/294 anonim ***** válasza:

mégis lecsúszott vacsira egy gombóc diabetikus eper fagyi:))

nade az ostyája már nem volt cukormentes...:DDD

úgyh mindjárt neki állok hulahoppozni, ti szoktatok?:)

Tao

2011. máj. 7. 20:30
 32/294 A kérdező kommentje:
ami azt illeti, sosem tudtam hullahoppozni... vagyis valamennyire tudok, de egy idő után mindig leesik. Hova is tettem a hullahopp karikámat? :D lehet, hogy most megkeresem. :)
2011. máj. 7. 20:33
 33/294 anonim ***** válasza:
100%
hát én nem tudok az tuti, :) de ugrókötelezni igen. :)
2011. máj. 7. 20:51
 34/294 A kérdező kommentje:
nem baj, majd belejövünk! :D Sajnos nem találtam meg, amit kerestem, de a jövőhéten biztos beszerzek egyet! :)
2011. máj. 7. 20:52
 35/294 anonim ***** válasza:
100%

egyébként a családotok mennyire támogat titeket?

kapcsolatban házasságban vagytok?

engem szülők és párom is nagyon., azt szeretnék, hogy elérjem a célom

2011. máj. 7. 21:01
 36/294 A kérdező kommentje:
A családom nagyon támogat, anyuék örülnek, hogy ennyire leszántam magam. :) Tényleg kivirultam, csak úgy sugárzok. És amióta sportolok, sokkal szebbnek látom magam, nem tudom miért, de így van. Páromat még nem találtam meg (jöhetne már fehér lovon, bár beérem egy piros biciklivel is :D), szóval marad a szűk család, és a távolabbi rokonok, akik majd meghökkennek a változáson. :)
2011. máj. 7. 21:07
 37/294 anonim ***** válasza:
100%

én már 7. éve vagyok a párommal, nagyon aranyos, és sármos pasi:)

ezért megérdemli, hogy csinos barátnője legyen.

Z:)

2011. máj. 7. 21:13
 38/294 anonim ***** válasza:
100%

én is családban élek, mindenki támogat (legalábbis szülők, tesók, de a távolabbiak elég bunkók, begyöpösödött emberek, akik úgy gondolják a fehér kenyér sokkal egészségesebb a tk kenyérnél, és még sorolhatnám....:((( )

visszatérve a hulahopp karikára, én két nap alatt megtanultam anno, szóval ha van egy kis időtök nyugodtan használjátok/tanulgassátok:)

és úszni szokott ki szokott?:)

Tao

2011. máj. 8. 07:29
 39/294 anonim ***** válasza:
100%

XDXDXD

vagyis ki szokott?

még reggel van:D

2011. máj. 8. 07:29
 40/294 A kérdező kommentje:

Jó reggelt! :)

Z.: Gratulálok a 7 évhez! :)

tao: Úszni nincs nagyon lehetőségem, mivel falusi vagyok, amit néha nagyon unok :SS Sokkal több lehetősg lenne városon.. na nem baj. :) majd anyáron úszok, bár a falu melletti fürdőt éppen szétlopta a tulajdonos, szóval marad a tenger. :)

Én nem mondtam el a távolabbi rokonoknak, bár szerintem megértenének. :) Az ismerőseimnek sem mondom el, legyen ez az én kis magántitkom, és lepődjenek meg az eredményen. :)

2011. máj. 8. 09:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!