Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:
Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).
Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)
Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.
Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)
17/L
szia! nagyon szuper vagy, akár csinálhatnánk együtt is, és ha valamelyikünknek elmenne a kedve, biztathatnánk egymást!
ha van kedved, írj egy privit:)
18L
Szia! :) itt követketnénk egymást a kérdéseknél, mondjuk elég nagy elhatározás kellett, mert eddig nem volt erőm, de most nagyon belejöttem. Igaz, csak ma kezdtem el, de büszke vagyok magamra! :)
majd írok privit, csak az a baj, hogy még egész régen regisztráltam az oldalra egy e-mail címmel, aminek nem tudom anjelszavát, elfelejtettem, szóval aki erre ír nekem privit, azt nem tudom megnézni, azért is szerdtem le. :S Na, majd megnézem valahogy. :) De addig is sok sikert neked is! :) Végül is, itt is sokat beszélhetünk, és a többi "sorstársunk" is hozzászólhat.
A legnehezebb, amit le kellett kűzdenem, az a fent említett "velem nem történhet meg!" eset. Sokszor bebeszéltem magamnak, hogy minek tornázzak, mikor én úgy sem lehetek sovány, egyszerűen nem tudom elképzelni, mert mindig pici voltam.. aztán rájöttem, hogy igen is lehet. Vonzás törvény stb, és tényleg, a pozitív gondolatokat csupa pozitív tett követ. :)
Biztos, hogy menni fog, és nagyon tetszik az hozzáállásod, hogy a tükör számít. Én is hasonló típus lehet, mert a 170 cm-hez voltam 80-82 kg, és átlagban az emberek 70 kg-nak tippeltek, mert egyenletesen oszlik meg rajtam a felesleg. Most 70 kg vagyok ténylegesen, ami valakit biztos kiborítana, hogy kövér, de én kifejezetten csinosnak látom magam. Tusolás után mindig nézegetem magam a tükörben, mert tetszik a látvány. (egy kicsit már nárcisztikus vagyok):D Természetesen látom, hogy még 5 kg rámfér, de 65 kg leszek, akkor tuti bombázó leszek!!!:)
Kitartást a diétához és az edzéshez! Énis Rubint Rékázom, és nagyon jó.
okés, akkor kövessük itt egymást!
neked is sok sikert, és igazad van: pozitív gondolat csak pozitívat vonz magával:)
Szijjasztok!! Énis hadd csatlakozzam :DD *.*
Holnap kezdem:))
Erősítés rám is rám férne:// :)
De am most nem tiszta hogy hogyan lehetne egymást nyomon követni?
15/L
Köszi mindenkinek! :) Én úgy gondoltam, hogy ITT ebben a KÉRDÉSBEN mindenki megírja, hogyan halad. Kezdem én (tudom, suliidő van, de a telefon csodákra képes.. :D) Szóval izomlázam van. Nem olyan durván mint amikor nyáron csináltam, pedig most is beleadtam apait anyait, de a wc-re ülés elég fájdalmas... xD olyan izmok fájnak a fenekemben, amikről nem is tudtam. Tehát:
A mai a 2. nap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!