Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:
Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).
Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)
Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.
Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)
17/L
Én a napi 20 perc önmagadért dvd-re tornázok, azon belül a 20 perc popsi és csipő, de már ezen is meghalok, mondjuk jó kemény a torna, ésss kemények vagyunk MINT A VAASSS!!! :) Ami jó, hogy direkt bejön a csipákolós hangja :D Mindig párbeszédet folytatunk: Réka: Nem teszed lee!
Én: De leteszeeeem
Réke: képzeld azt, hogy ott állom mögötted és tartom a bokádat.
Én: Akkor tartsad vazze! xD De ezt csak akkor, mikor már nagyon kivagyok mert ég a lábam...
Tao: én azt már néztem hogy letöltsem-e de inkább Béres Alexandrát töltöttem le hát az a nő 1 gyilkos :D 40 perces tornája olyan volt nekem mint Rékával 2 óra.. :D
Kérdező: a 20 perceset sokan mondják hogy jó de nem töltöttem le mert kevésnek tűnik :)de úgy tűnik meg kéne néznem azt is de én csak megszereztem őket de csinálni nem nagyon :D a beszélgetést én is szoktam de én az anyukáját is szidom sokszor :$
ez aranyos volt:D:D:D(mmint a párbeszédek Rubint Rékával)
na, ha most megint jön majd egy ilyen rész, nem bírom ki nevetés nélkül:)
amúgy olyan jó lenne egy órájára elmenni, nagyon szuper lehet a hangulat:)
Tao
most nézem, hogy 990 Ft 90 perc
simán megéri, és közös fotót is lehet vele készíteni:)))
ha lefogyok, akkor elmegyek és megköszönöm neki
(habár az update-t hétvégén nem tartom be...:P, de tornázni mindig rá szoktam:D)
Tao
amúgy ti szoktatok update dolgokat venni?
én csak édességet (sztem az már kiderült így rólam, hogy lételemem az édesség, és vmilyen formában mindig megjelenik egy hozzászólásomban, ne haragudjatok:))
amúgy meg néha bíbelődök ezekkel a kódokkal
egy csomó terméket lehet helyettesíteni amúgy
pl update ketchup-->házi ketchup édesítőszerrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!