Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerül elérnem a célomat?...

Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:

Figyelt kérdés

Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).

Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)

Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.

Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)

17/L

2011. máj. 5. 17:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/294 anonim ***** válasza:
100%
Tao voltam:)
2011. máj. 8. 14:37
 52/294 anonim ***** válasza:
100%
Az édeséggel igazad van én heti 1szer eszek öntudatosan de van hogy anyum hazahoz vmit akkor majd felrobbanok hogy miért akar hízlalni (nagyon ellenzi hogy fogyni akarok,de az egész család ellenzi mert hogy az a jó ha van az embernek bőven mit fogni.. -.-")na és Rubint Rékán belül melyiket csináljátok?? és melyiket szeretitek? :)
2011. máj. 8. 14:46
 53/294 anonim ***** válasza:
100%
és megint lemaradt hogy Lucy :)
2011. máj. 8. 14:47
 54/294 anonim ***** válasza:
100%

én ezt:

[link]

Tao

2011. máj. 8. 14:53
 55/294 A kérdező kommentje:

Én a napi 20 perc önmagadért dvd-re tornázok, azon belül a 20 perc popsi és csipő, de már ezen is meghalok, mondjuk jó kemény a torna, ésss kemények vagyunk MINT A VAASSS!!! :) Ami jó, hogy direkt bejön a csipákolós hangja :D Mindig párbeszédet folytatunk: Réka: Nem teszed lee!

Én: De leteszeeeem

Réke: képzeld azt, hogy ott állom mögötted és tartom a bokádat.

Én: Akkor tartsad vazze! xD De ezt csak akkor, mikor már nagyon kivagyok mert ég a lábam...

2011. máj. 8. 14:58
 56/294 anonim ***** válasza:
100%

Tao: én azt már néztem hogy letöltsem-e de inkább Béres Alexandrát töltöttem le hát az a nő 1 gyilkos :D 40 perces tornája olyan volt nekem mint Rékával 2 óra.. :D

Kérdező: a 20 perceset sokan mondják hogy jó de nem töltöttem le mert kevésnek tűnik :)de úgy tűnik meg kéne néznem azt is de én csak megszereztem őket de csinálni nem nagyon :D a beszélgetést én is szoktam de én az anyukáját is szidom sokszor :$

2011. máj. 8. 15:06
 57/294 anonim ***** válasza:
ajj megint lemaradt hogy Lucy.. meg kell szokni a név írást :)
2011. máj. 8. 15:12
 58/294 anonim ***** válasza:
100%

ez aranyos volt:D:D:D(mmint a párbeszédek Rubint Rékával)

na, ha most megint jön majd egy ilyen rész, nem bírom ki nevetés nélkül:)

amúgy olyan jó lenne egy órájára elmenni, nagyon szuper lehet a hangulat:)

Tao

2011. máj. 8. 15:19
 59/294 anonim ***** válasza:
100%

most nézem, hogy 990 Ft 90 perc

simán megéri, és közös fotót is lehet vele készíteni:)))

ha lefogyok, akkor elmegyek és megköszönöm neki

(habár az update-t hétvégén nem tartom be...:P, de tornázni mindig rá szoktam:D)

Tao

2011. máj. 8. 15:22
 60/294 anonim ***** válasza:
100%

amúgy ti szoktatok update dolgokat venni?

én csak édességet (sztem az már kiderült így rólam, hogy lételemem az édesség, és vmilyen formában mindig megjelenik egy hozzászólásomban, ne haragudjatok:))

amúgy meg néha bíbelődök ezekkel a kódokkal

egy csomó terméket lehet helyettesíteni amúgy

pl update ketchup-->házi ketchup édesítőszerrel

2011. máj. 8. 15:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!