Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:
Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).
Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)
Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.
Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)
17/L
haliho! :) Én iksolában voltam, nemrég jöttem haza! :) Hú, mára tervezten egy jó kis Rékázást, de szerintem inkább gyórs gyaloglás lesz belőle, mivel sürű a napom, sokat kell tanulnom péntekre, és szeretném előre megtanulni. Szóval összekötöm a hasznosat a jóval és gyors gyaloglásban lenyomok minimum 1 órát és megnézek közben egy jó kis filmet. Valami romantikus vígjátékot. :)
Nekem a mai a 6. napom, egyre izgatottabb vagyok, s bár még nem látszódik, tudom és érzem, hogy a szervezetemben már beindult valami. idő kérdése és egyszer csak lemennek a kilók! :)))) A suli végére biztosan (még 5 hét van(?)), de szeptemberre bombanő leszek! :)
Amét észrevettem magamon, hogy mintha a narancsbőr a combomon nem lenne olyan erős, enyhült volna. Anyunak is megmutattam, szerinte is visszament egy kicsit. :D Ki gondolta volna, hogy ilyen jó hatással lesz rá?! :D SOk sikert, én pedig nemsokára nekiesek a tanulásnak, hogy torna előtt is képben legyek a pénteki anyaggal. :)
kérdező!
jó olvasni, hogy milyen lelkes vagy:)
kajákat miket szoktál enni? én mostanában amúgy felüléseket csinálok., réka felüléses része nagyon durva :) áááá
Még gyorsan felnéztem, bár a tankönyv a kezemben van.. :D
hú, hát zöldségeket, mindenfélét. :) Tésztákat ritkán, fehér kenyeret pedig nem is eszek. Péksütemény nuku, sütiket kerülöm (bár nem is nagyon szeretm őket). Szóval igyekszem zsír és lisztmentesen enni. :) Eddig sikeres, bár sokban hozzájárul anyukám konyhája. Ma például leves volt ebédre, másodiknak zöldbabfőzelék (rántás nélkül, igaz így folyósabb, de finom) sült csirkehusi (száraz, nem zsíros) és friss saláta. nagyon finom volt, tényleg diétás kaja, de nálunk mindig ilyen a menü. :) Mondjuk én inkább azért vagyok duckó, mert szinte nem is sportoltam, tesóm bezzeg sovány... áh :) de tényleg tanulok... :)
igeeeen:))))köszönöööm
tökre megszerettelek titeket!!:)
amúgy egyre többször gondolok arra, h nem is a kiló számít...(és ezt nem azért mondom, h vigasztaljam magam)
nem tudom, teljesen megváltozott az életszemléletem az életmódváltás miatt. sokkal pozitívabb vagyok:)))
kitartást az 5 héthez! hamar itt lesz a vakáció:)
Tao
Húú... lementem 1 óra 20 percet gyors sétával, egész jól birom, már nem is nagyon fáradtam ki, inkább azért hagytam abba, mert meguntam. :))) Le is izzadtam, mint a ló. Ma befóliáztam a hasam, kicsit méregtelenítettem, jó sok minden kiizzadtam, muszáj volt letusolnom, most pedig nagyon friss vagyok! :) Igen, én is észrevettem, hogy pozitívabb vagyok! :DDD Happyyyyyyyy
Tényleg Tao, hogy ment a mérlegelés? :)
sehogy...de nem adom fel:D:D:D
Tao
Hú, hát én bekentem a hasamat krémmel és magamköré tekertem sütőfóliát (azt az átlátszót) majd tekertem rá cellux ragasztótekercset, hogy megtartsa. Eddig csak így próbáltam, de nagyon csúszkál (a combomra is tettem, de lecsúszott :D). Modnuk legközelebb megpróbálom krém nélkül, bár ha teszek rá krémet, akkor kezdetben jól tapad, de amint elkezdesz izzadni, akkor lecsúszik a combomról... :D
Hát, nem látszódik nagyon semmi, de alatta sokkal jobban izzadok, így kiizzadom a méreganyagokat. Nekem ismerősöm ajánlotta, meg állítólag jót tesz fogyás szempontjából is, de ezt még nem tudom alátámasztani. Szerintem egy próbát megér, jól kiizzadtam ott magam, tiszta víz volt a fólia, mikor levágtam magamról. :)Nekem tetszik, bár nem fogom mindig alkalmazni, mert macerás. :)
látom ti jól haladtok :) nekem sajnos ma elment az idő még ebédelni sem volt időm ezért mikor hazaértem kb 8kor olyan éhes voltam hogy nem tudtam spórolni a kajával :( és még mozogni is annyit tudtam csak amennyi egész nap gyalogoltam... szóval az egész nap tönkre ment :( teljesen lehangolt :( de ti egy kicsit fel tudtok vidítani mert nektek ilyen jól megy és én sem adhatom fel :D
Lucy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!