Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerül elérnem a célomat?...

Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:

Figyelt kérdés

Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).

Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)

Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.

Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)

17/L

2011. máj. 5. 17:25
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/294 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bocsánat, hogy nem írtam, de zűrös volt a napom. Sokat kellett tegnap tanulnom, mert ma témazáróm volt... de túléltem! :) Szóval tegnap volt a 8. napom, és ennek alkalmából Rékáztam egy jót, előtte pedig (szerdán) kocogtam és gyors gyaloglással együtt kb 30 percet mentem a futópadon. (6.6-os fokozat, ami gyors gyaloglással brutálisan fááj, éreztem, ahogy nyúlnak az izmaim.) Az előző napi másfél óra után kevésnek éreztem, de anyuék megnyugtattak, hogy elég volt az is. :) Sajnso többre nem futottam, mivel sokat tanultam, de ma Rékázok egy jót nemsokára, mivel estére programom van a csajokkal, kicsit kikapcsolódunk. :) Szóval jól haladok, ez a 9. nap, szerdán pedig már a 14. lesz, tehát a 2. hét. Lassan de biztosan szerintem elkezdek alakulni. :) Sőt, mintha már látnám a változás... :)
2011. máj. 13. 12:17
 132/294 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok!

nekem is jól alakult a napom, bár most a vacsora (hal salátával, hamlettel) mellé megettem 125g (light) camambert-et, és csináltam még tegnap egy kekszes diabetikus sütit, annak majdnem a felét megettem...

ajj:D:D:D:D

tornázni meg nem igen volt ma időm, most meg túl fáradt vagyok hozzá...

Tao

2011. máj. 13. 18:18
 133/294 anonim ***** válasza:
100%

Te hogy tudsz egy nap annyit mozogniii??? :D

Amúgy a kérdezőt is elnevezhetnénk,mert így nem tudom megszólítani :))

Amúgy nagyon kitartóak vagytok csajok :))Tegnap sajna nem igen volt fogyókúrás napom..sőt nagyon nem,de ma visszaszállok a nyeregbe.Ez az 5. napom :))

Roxy

2011. máj. 14. 12:10
 134/294 A kérdező kommentje:
Én tanulok, aztán 20 perc réka és megint tanulás, mert megint buliba hívtak (kihagyhatatlan!:)) szóval nincs ma sok szabadidőm, meg kozmetikushoz is megyek... :D hívjatok Mimónak (kutyám beceneve :D)! Így engem is megbírtok szólítani... de megyek is vissza tanulni.. :S Istenem, mikor lesz már vége a sulinak?
2011. máj. 14. 12:16
 135/294 anonim ***** válasza:
100%

hamarosan, nyugi:)

jó tanulást! ha ez vigasztal, nekem is kell, készülök a szóbelikre...:(

Tao

2011. máj. 14. 13:27
 136/294 A kérdező kommentje:
hú, az kemény dió! :D Sok sikert hozzá! :)
2011. máj. 14. 13:37
 137/294 anonim ***** válasza:
100%

köszönöm:)neked is!

Tao:)

2011. máj. 14. 22:35
 138/294 A kérdező kommentje:
Szóval ma én nyitom a napot! :) Tegnap semmit sem sportoltam (tényleg semmit, max gyalogoltam picit az utcán a barátnőmmel, de az semmi:D)Ettem is, de nem haragszom magamra. Kell egy ilyen is. Úgy is azt mondják az okosok, hogy kell 1 pihenőnap. Hát, nekem ez megvolt. :) Szóval tegnap nagyon sokat tanultam, utána kozmetikus és ünnepség, szóval nem jött össze. tehát ma van a 10. nap! :)
2011. máj. 15. 11:38
 139/294 anonim ***** válasza:
100%

nekem meg ma volt pihenőnap:)

Tao

holnap újult erővel folytatom

2011. máj. 15. 15:29
 140/294 A kérdező kommentje:
Milyen volt a napotok??? :DDD Én mentem 1 óra gyors gyaloglást különböző fokozatokon. :) Én már érzem a változást, pedig csak a 10. napom! tegnap egy ismerősöm, ( max 1 hónapja találkoztunk ) Megkérdezte, hogy mit csinálok, hogy slankosodtam? Olyan boldog voltam :D Mondjuk későn érő tipus vagyok (mármint 13 évesen jött a menzém, de még tavaly olyan kislányos arcom volt, idén pedig nagylányosabb) tehát most kezdek igazán nőiesedni és formálódni, a hasam pedig már picit kisebb, valahogy tényleg alakultam! :) Hál'istennek nagy mázlim, hogy tényleg nagyon gyorsan reagál a szervezetem a sportra, szerintem azért, mert az étrendem mindig is jó volt, csak a torna maradt ki az életemből. Nagyon happy lettem, újult erővel állok neki a hétnek!! :)
2011. máj. 15. 19:11
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!