Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerül elérnem a célomat?...

Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:

Figyelt kérdés

Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).

Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)

Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.

Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)

17/L

2011. máj. 5. 17:25
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/294 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok!! hogy alakult a mai nap?:) h vagytok?

hú...a mai kaja épphogy elmegy, sportolni sajnos nem sokat tudtam.:S

Tao

2011. máj. 16. 17:57
 142/294 A kérdező kommentje:
sportolás most jön, csak beteg vagyok... :S
2011. máj. 16. 19:04
 143/294 anonim ***** válasza:
100%

mi a baj?:S:S jobbulást, gyógyulj meg hamar!!!:)

Tao

2011. máj. 17. 07:47
 144/294 A kérdező kommentje:

A sport tegnap is kimaradt, vagyis ráálltam a futópadra 7 percre, de nem bírtam tovább... na nem baj, ez még nem jelenti azt, hogy feldom! Folytatom amint jobvban leszek! )ma már azért fényévekkel jobban vagyok, mint tegnap, de a suli várat még magára)

Hát, valami vírusos nyavalya: hányás, rosszullét stb.. :S

2011. máj. 17. 09:16
 145/294 anonim ***** válasza:
100%

fúú szegény:S remélem hamar meggyógyulsz. amúgy h telt a napod?:)

Tao

2011. máj. 17. 19:49
 146/294 A kérdező kommentje:

Köszi, szerencsére sokkal jobban! Ma mentes voltam eme dolgok alól - hála- de sulkiba ma sem voltam. Szóval elég rossz. :S De ma már gyors gyaloglás 4 ever! :D + még kedvem is lett, mert egy ismerősöm "csak" napi 30 percet gyorsgyalogolt és nem is változtatott étrendet (nem bírt volna, a munkája miatt, mindig fogadások, vendéglőben eszik) és leadott 7 kilót, medig max 2 hónapja csinálja...

Szóval én, aki vagy napi 1:30 percet, vagy szintén "csak" 20 perc durva Rékét tornázik, és odafigyel az étkezésére, gondolom nekiindulok a fogyásnak! :)

2011. máj. 17. 20:08
 147/294 anonim ***** válasza:
100%

az biztos!

én is mindjárt megyek sportolni, addig még netezem egy keveset:D (állandóan halogatom a tanulást, de holnap most már tényleg belevágok a tételekbe:D)

ajjj annyira kívánok valami édességet, de még nincs itt a hétvége:D:D:(:(

2011. máj. 18. 14:20
 148/294 anonim ***** válasza:
100%

Tao voltam:)

többiek amúgy hova tűntek?

2011. máj. 18. 14:21
 149/294 A kérdező kommentje:
nem tudom, de én még itt vagyok! :) Hál' istennek sokkal jobban, bár tegnap este "csak" 30 percet gyors gyalogoltam, mivel nagyon begörcsölt tőle a gyomorszájam... nem hiába, csak beteg voltam, de ez is ért el hatást... Lassan de biztosan majd csak elkezden alakulni, a pocim az már kisebb lett! :) Mondjuk nem sokkal, meg nem is mértem, de látszik, ezt anyu is mondta. yepp yepp :D Most napoztam egy kicsit, most net, aztán tanulás, mert még van 4 hét, és ez a legkeményebb... :D
2011. máj. 18. 15:14
 150/294 anonim válasza:
100%

Szia/Sziasztok!

Nem olyan régen én is eldöntöttem hogy edzésbe hozoom magamat, nem vagyok kövér, sem duci, (164cm és 54kg) vagyok. Egyedül az zavar, hogy a fenekem narancsbőrös, kicsit plöttyett, plusz h nemvagyok feszes. Így elkezdtem futni, biciklizni, és mindennap Rékára tornázok, nagyon sokat iszom (vizet:D) mivel ha sokat iszol az méregtelenít, felgyorsítja az anaygcserét, egyszóval felgyorsítja a gyogyást, de csak szénsavmentes vizet, semmi cukrosat nem iszom nem eszem, nagyon oda figyelek az étkezésre. Reggelire csak gyümölcsöt eszem, mert olyakor szívódnak leggyorsabban fel a vitaminok, nővérem tanácsait követem, Ő amúgy kozmetikus. mindenkinek sikeres fogyizást:D

20/N

2011. máj. 18. 16:19
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!