Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:
Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).
Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)
Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.
Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)
17/L
Hát, nekem is-is :) Tornázni nem tornáztam, mert párom unokatesójához mentünk le, és este fél 11kor értünk haza. Ehelyett bicikliztem egy keveset.
A kaja egész jó volt szerintem, reggelire két pirítós felvágottal meg paprikával, ebédre zöldséges rizses körettel halfilé, vacsira meg virsli.
A mai napom meg körtével kezdődött, aztán meki (ez elég rossz tudom, de ezután már nem sok kalóriát fogok bevinni), vacsira szerzek valami lightos kaját, meg ha páromnak nem kell megeszem a másik körtét. Tornának ma Rékázok, illetve lehet heti 1-2 alkalommal tekerek egyet a faluban. Lejtős, dimbes-dombos, edzésnek nagyszerű :)
Többiek hogy haladnak a fogyással? :)
Derya így már nem is hangzik olyan rossznak kijavítod a pici hibát :)) és én haladgatok azt tervezem hogy a napi edzés olyan lesz hogy 10km bicaj ott van a gát akkor futok 8-10km-t aztán vissza a 10 bicikli... szerintetek megfelelő?? és azért tetszik mert főleg comb és fenék a hatalmas probléma na és amikor nincs ennyi időm akkor vmi itthoni Réka :)a kaja egyre jobban halad főleg hogy jön a borsóó :D
és többiek ti hogy haladtok?? :)
Lucy
Hú... én sehogy sem haladok. Mostanában sokat vétkeztem, beteg voltam, menzeszeltem, most pedig rengeteget kell tanulnom. Szóval se hétfőn se kedden nem tornáztam, de ma már muszáj lesz... bár :S kellett nekem erős középsuliba íratkoznom?!
Bár ezzel a pár nappal nem veszítek szerintem olyan sokat, de jó lenne már pár lazább nap. Nyár van, gyönyörű napsütés én pedig bent rohadok a lakásban és évszámokat magolok... Áh.. azzal vígasztalom magam, hogy egyszer valaki az én élet
lemaradt: :)
Tehát azzal vígasztalom magam, hogy egyszer valaki az én életemből diplomál ötöshre... ki tudja :D
Ne add fel, tudom milyen :) Én vizsgákra tanulgatok. A lightos vacsi nem jött össze, párom mamája csinált krumplis derelyét, abból ettem keveset, nem sokat, mert párom felzabálta, meg se kérdezte kérek-e még :( Szóval most korog a hasam.
Ma Rékára tornáztam, fel is húzott, meg el is untam magam. Ti a lábemelgetést hogy tudjátok megcsinálni? Illetve mit csináltok közben, hogy ne unjátok el magatokat? Meg csak én érzem iszonyat bénának magam, vagy ez javulni fog?
Derya
Hát unni magam nem tudok mert én lenémítom Rékát és zenét kapcsolok helyette na meg a szenvedésől "elfelejtek" unatkozni is :)) de sajnos ma nem volt nekem se időm rá :( De látom nektek sem a legjobb napotok volt. Nem baj csak jobb lehet :))
Lucy
Sziasztok! nagyon örülök, hogy ilyen jól halad mindenki, én minden nap Rékázom, azaz napi 20popsi, és egy 40p testmozgatás, biciklizni csak heti 1x megyek, majd az töbször fogom, de egyenlőre ez is haladás. viszont a párom 115kg tudtok segíteni h ő mit csináljon, mert biciklizik 10kmert meg kicsit jobban eszik, de ennyi... nem akar terembe járni mert nem mer, meg nincs is pénzünk.
köszi :Lilo
sziasztok!
nekem is sajnos tanulnom kell:( de azért ma Rékázok 1-et:)
Tao
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!