Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:
Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).
Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)
Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.
Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)
17/L
igazad van nem írtam :) 15 vagyok és köszi :) kíváncsi vagyok ezzel az edzéstervvel hogy haladsz majd számolj be róla :D
Lucy
Majd beszámolok... főleg a jövő héten esedékes futóversenyen vagy min... lényegében jegyre futunk, de én most is félek :SSSS Áh...
A jó hír, hogy apuék felszereltek egy tv-t (vagy monditort) a futópad elé, amiről filmeket lehet nézni, így nem kell folyamatosan cipelnem a laptopomat... :) Alig várom, hogy csinbi legyek...:D Most vettem az DM-ben egy nagyon jó narancsbőr elleni krémet, állítólag hatásos, de nagyon finom illata van, és ez azért nem mellékes, főleg, hogy az egész combom bekenem vele reggel, indulás előtt, és jól érződik a suliban is. De ettől tök finom illatom lett, már nem egyen megdícsérték.. :D
tök jó ez a krém :)) a nevét meg tudnád mondani?? nekem is kell :D és a futóverseny miatt ne félj, oké hogy jegyre megy, de nem fognak agyon verni ha nem 5öst kapsz csak tegyél meg minden tőled telhetőt és menni fog :)hajrá, hajrá!
Lucy
remélem nem lesz semmi baj:)fel a fejjel!
nekem is van DM-ből narancsbőr elleni krémem:)
ma sport okés volt, de a kaja...ebédre nem tudtam normálisan enni...undorítót sütöttem:D ezért csak káposztasalátát ettem:D
Tao
Először is: A krém neve Dm-Balea (vagy valami ilyesmi...) :D nincs semmi estra gyömölcs illata, de nekem finom. Remélem hatásos lesz! :D tegnap újból megcsináltam a 8x1 perc futás és 8x2 perc séta váltazozását... majd gyors gyaloglás, ez volt így összesen 80 perc, közben megnéztem a Cáo Lizzie-t, mert: Aranyos benne a pasi xD
Rómában játszódik
Mindenkinek jó alakja van (oké, igazából ez nem volt szempont filmválasztás szempontjából, de a futópadon jó ösztönzés volt.. :D)
Jók benne a zenék :D
Szóval ma megint a nyolc perces váltakozás lesz meg gyors gyaloglás, mivel ez az "sport órarend" hétfőre és szerdára pihenőnapot ír... tehát hétfőn és ma is a keddi tervet követ(em)tem
Ez lemaradt: Sajnálom, ami történt, de bízom benne, hogy csak egy kis érzelmi kilengés volt és semmi több. Gyönyörű az idő, a napocska remélem felmelegíti a két "megfagyott" szívet. Ne tornázz, ha nincs erőd hozzá, most az a fontos, hogy odabent minden rendben legyen. :D
Tao: ez az egyik pozitív dolog, ha az ember magára főz :D - persze, csak ha nem mesterszakács....
Aztaa ügyes vagy! Látod, hamar belejöttél ismét:)
Nagyon kivagyok, gyűlölök tanulni!! Nálatok is folyamatosan a dörög amúgy az ég? Eddig megvolt a hangulata, de már kezd zavaró lenni. Tegnap pl. úgy megijedtem egy villámlástól este:D
A másik, hogy történt egy nagyon furcsa dolog.
Felkeltem tegnap reggel, be vetetlenül hagytam az ágyam. (már ez is fura, mert ezt se szoktam csinálni:D)
és egész nap a szobában voltam: tanultam, gépeztem, tornáztam, még ott is ettem. Senki sem volt itthon. Este meg azt látom, hogy az ágyamon van egy szakácskönyv...
Kezdek félni, mindenkit megkérdeztem a családban, de senki se volt. (eskü is volt, eléggé vallásosak...) Én se voltam. Kezdek félni. Ne haragudjatok a sok dumáért, de senki sincs itthon akivel beszélgetni tudnék:(
Ja ma lesz 1 óra Rubint Réka:))))
Tao
Gratulálok, te is nagyon ügyes van! :) Szerintem az angyalkád adta azt a szakácskönyvet.. kicsit jobban körbeszaglásznék a családban! :D jaja, itt is esik :( és zötög, dörög, villámlik... az előbb áram sem volt. De most szerencsére elment! :D Még nem tornáztam, de nemsokára fogok!
Hát igen, sajnos nekem is tanulni kell.. uff :SSS Ma második óra torna volt, egész órán futottuk, majdnem meghaltam, az oldalam valamiért nagyon begörcsöl, pedig itthon nem... Holnap első óra torna... utálom, a torna egyáltalán minek tantárgy? :D Tornázok én itthon eleget :D bár jó érzés, hogy ma már volt egy 45 perces futásom... csak ne lenne rajtam kivül még ott 25 gyerek... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!