Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:
Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).
Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)
Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.
Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)
17/L
na a dinnyét én is nagyon nagyon várom :D de most itt van nekem a cseresznye meg a borsó ^^ ma még nem ettem mást csak borsót, nagyon szeretem :) majd 6-7 körül jöhet a futás is :D és Tao sikerülni fog! bíztatunk:)
Lucy
Hát emberek, én ma nem tornázom. Van 14 tételem, dupla kérdésekkel, ebből 3 részkérdésre találtam választ 1 óra óta. És kedden vizsga. Hogy hogy nem tudom, de megengedtem magamnak egy fagyit, mert eléggé el vagyok keseredve.
Derya
fel a fejjel!:)
amúgy a fagyi nem is olyan vészes...
Tao
Tényleg nem tornáztam, még lehet ma sem fogok, el vagyok maradva, és ma is be kell mennem beugrót írni (tököm kivan a vizsgaidőszakkal -.-).
Tegnap nem sokat vétkeztem. Reggeli virsli, aztán a fagyi, aztán az a kerekre vágott krumpli hússal megsütve (ezt nem tudtam mindet megenni, páromra bíztam), majd hajnal 3kor másfél sajtos stangli, mert akkor jöttünk haza a fürdőből.
Úgy gondolom, hogy ez nem sok a hajnal 3as evéssel sem, mivel azt mondják, ha 4ig vagyunk fent, akkor este is együnk. Vagy nem? :$
Szóval ma sem fogok tornázni, csak sétálni hegyre fel és hegyre le :D
Derya
3 nap kihagyás, ebből 1 nap több édességevés nagy bűnözés? Mármint 3 napja kihagyom a tornát, de holnap újra folytatom.
Derya
én lassan bekattanok a tanulástól...
persze étrend és sport okés:)
Tao
Na, ma végre rászántam magam a tornára, és megint rossz hangulatom lett, hogy nem érzem magam vékonyabbnak. Ráadásul 3 napot kihagytam, ami miatt biztos híztam is...
Mi van, ha holnap ráállok a mérlegre, és többet mutat, mint 73? Ma már szerintem nem is eszek többet. Nem is kívánom, meg így soha nem fogok lefogyni? :(
Nem szabad, hogy többet mutasson a mérleg! A többet fog mutatni, az vagy azért van, mert: - a sportoláskor az izmok vizet vesznek fel és ilyenkor többet mutat a mérleg, de ez nem jelenti azt hogy híztál!!
- ha 3 nap kihagyás után többet mutat, az is lehet, hogy a diétáddal van valami gond, mivel nem lenne szabad megtörténnie, hogy ilyen kicsi kihagás után hízz.
Én tegnap 22 percet mentem a futópadon, ez csak az edzettslg növelő futás-gyaloglás volt, nem toldottam meg gyors gyaloglással. Tegnap szó szerint egész nap tanulta - éjfélkor úgy dőltem be az ágyba, szóval nem volt több erőm tanulni/mozogni. :) Ma pedig délután 4 órát aludtam... :D nemrég keltem fel, szóval estére jó nagy erővel esek neki a sportolásnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!