Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:
Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).
Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)
Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.
Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)
17/L
Jajj olyan ügyesek vagytok :))
Én leálltam egy időre a sportolással,és olyan nehéz visszarázódni...:SS Nincs erőm,kedvem valahogy.Ti ezeken hogyan lendültök át?? Annyira nehéz az eleje ennek az egésznek...=// De tudom nem szabad nyafogni,attól nem lesz jobb.
Roxy ^-^
Roxy, én ugyanígy vagyok. 3 nap után is elég nehéz.
Akik rékáznak. Normális, hogy még 3 hét után is begörcsöl a lábam, illetve meg kell állnom pihegni? Vagy valamit elrontok?
Derya
sztem normális, apukám jól úszik, mégis begörcsöl neki úszás közben
szedj magnéziumot, az jót tesz!
Tao
Jaaah tegnap végre erőt vettem magamon és kimentem ugrókötelezni :) Olyan jó érzés volt :)) Utána elmentem,és tekertem 35 percet a szabadban:)) Valahogy a szobabicikli taszít,az utcán sokkal jobb.Viszont ma pizzázni voltunk,és hát sajna nem fogtam vissza magam...ráadásul olyan alkat vagyok,hogy ha már elrontottam a napot,akkor mindent bele,szóval még utána is fagyiztam meg sütiztem :// D
De sportooolni akarok rájöttem :)) csak nehééz :/:)
Egyébként nekem is sokszor begörcsölt már a lábam,de szerintem nekem azért mert nem nyújtottam le az izmaim.
De a magnézium tényleg jó ötlet.
Roxxy
sziasztok lányok! h vagytok? h telt a hét?:)
nekem egész jól, bár néhányszor nem tudtam annyit tornázni, helyette sétáltam.
Tao
érdekes az a mérleg :)
nekem a hetem borzalmas volt a 3 hetes cicáknak az anyukájuk meghalt ezért nekem kell mindig cumiztatni őket és alig tudtam aludni tőlük levegőt venni is alig volt erőm ezért kedd óta nem tornáztam semmit :( nem baj mindjárt szünet és akkor sokkal könnyebb lesz :D
Sziasztok!
Én a csütörtöki napot megint kihagytam, temetés volt, nem volt erőm tornázni. Mivel halotti tort is tartottunk (-.-') így többet ettem a kelleténél, így este az egész napi kaja után, illetve wc-re se tudtam menni, 74-75 kiló között volt a mérleg. Így elkedvetlenedtem, hogy tornázok, keveset eszek, mégis hízom, mert 76ról lement 73-ra, majd vissza.
Tegnap tornáztam, ma is fogok, de nem sok bizalmam maradt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!