Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerül elérnem a célomat?...

Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:

Figyelt kérdés

Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).

Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)

Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.

Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)

17/L

2011. máj. 5. 17:25
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/294 A kérdező kommentje:
Itt vagyok ám, csek nem nagyon írok! :D Hú, hát most majd 1 hér kiesett a betegségem és tanulásom miatt, a kilókat nem is néztem annyira (ott max 1 kiló), de külsőleg látszódik. Anyu mondja, hogy a felsőim (amiket most húzok fel először tavaly óta) mennyivel jobban állnak, illetve nem feszülnek a hasamnál. Szóval a pocimból ment le valamennyi, de mindjárt megyek is gyors gyalogolni, elég volt ennyi pihenő... bár va tornaórán 45 percet futottunk... szinte folyamatosan. Azt hiszem tornatanár leszek, biztosan élvezi, ahogy szenvedünk! :D
2011. máj. 26. 19:25
 202/294 anonim ***** válasza:

sziaasztok!!:)

elérkezett az az időszak, amikor már lassabban csökken a súlyom, de nem adom fel!:D

Tao

2011. máj. 27. 12:45
 203/294 anonim ***** válasza:

Tao, eddig mennyit sikerült leadnod? Szóval mikor kezdted, hány kilóval, és eddig mennyit fogytál? A módszeredet már mesélted :)

Derya

2011. máj. 27. 14:53
 204/294 anonim ***** válasza:

szia Derya!

most csütörtökön volt, hogy 4 hete, tehát 1 hónapja elkezdtem.

56 kilóval kezdtem, ma reggel 48,5 voltam. tudom kevésnek látszik, de irtózatosan alacsony vagyok:( (és 19 éves, úgyhogy nőni már nem fogok, ez van.)

Tao

2011. máj. 27. 19:03
 205/294 anonim ***** válasza:

örülnék ha annyi lennék amennyi te voltál :) az már kevésnek is számítana picit :) és akkor hány cm vagy?? már nagyon kíváncsi lettem :)

Lucy

2011. máj. 28. 00:01
 206/294 anonim ***** válasza:

152:(((((((

reggel néztük meg, azt hittem azért ennél magasabb vagyok

Tao

2011. máj. 28. 13:46
 207/294 anonim ***** válasza:

Nah, én most tornáztam egyet. Tegnap kihagytam. Tanultam.

Bíztassatok, hogy 40 perc Rékának lesz eredménye. Ma se sokat ettem, mivel mi főztünk, így nem is vmi egészségeset, bolognai spagettit virslivel meg rántott húst, abból ma kettőt ettem, plusz 4 virsli, és jó reggelt. Ennyi volt a mai kajám. Ez nagyon rossz? Vagy nem vészes?

Derya

2011. máj. 28. 19:25
 208/294 A kérdező kommentje:

nekem mindig kimarad, és még mindig nem kezdtem el a kiesésem óta... szóval van ám lelkiismeret furdalásom.. :(((( :(((

de ma muszáj lesz, akármilyen fáradt vagyok... Ünnepségek, tanulás, suli.. teljesen hulla lettem mára, még tanulni sincs erőm, pedig kéne... :( Küldjetek egy kis potizív energiát nekem, hogy sikerüljön visszajönnöm. :) Szempemberre azér tis meg lesz az a bombaalak! :)

2011. máj. 28. 19:43
 209/294 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás! Egyszer szánd rá magad, és utána jobban fogod érezni magad. Ne halasztgasd, mert akkor buksz el, tapasztalat. Én most nem fogom feladni, vékony akarok lenni, büszkén akarok végigvonulni az utcán :)

Holnap kikapcsolódás képp tornázz egy keveset, vagy sétálj. Én ma a kaját rontottam, van is lelkifurkám. Ez a kaja nagyon nem akar összejönni :(

2011. máj. 28. 22:26
 210/294 A kérdező kommentje:
Köszi, kitartok! :D Ma tényleg tornázok, de még valami jó kis allergia is kijött rajtam: fejfájás, trüsszögés, köhögés, szipogás. Szóval nagyon unom az "élet hülyeségeit" :D
2011. máj. 29. 10:06
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!