Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:
Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).
Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)
Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.
Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)
17/L
Bocsi,hogy eddig nem voltam,de nem akarok eltűnni...elromlott a gép,meg vizsgák...brrr...holnap lesz németből.:DD(yn)
A céklás salit úgy kell csinálni,hogy lereszelsz/darabokra vágsz céklát,répát,hozzávágsz narancsot és almát(igazából ízlés szerint bármit),majd összekeversz kis olívaolajat,citromlét és mézet és az egészet összekevered :DD Nagyon fincsii:)
Na majd még jelentkezek:))
Roxy
sok sikert a némethez! és köszi a receptet:):)
Tao
na most repülök a boldogságtól :D én is úgy voltam mint a kérdező.. nem tornáztam már egy ideje sosem volt időm rá vagy energiám vagy bármi más... és ha neki sikerült nekem is mennie kellett és ma erőt vettem magamon végre és futottam 10km-t aztán csináltam réka 20perc combot és el se hiszitek milyen boldog vagyok már tervezem a holnapit is nagyon :D na elmeséltem a napom, és köszi a krém nevét is ki fogom próbálni ^^ a receptet sajnos nem lennék képes megenni mert undorodom a céklától de olyan jól hangzik a többi :) és Tao neked volt a könyves?? az olyan aranyos, kíváncsi lennék hogy került oda :)
Lucy
sziasztok:))))
Lucy, gratula:))))
amúgy igen, én voltam. de sztem inkább ijesztő volt:D
tegnap nem 1 óra Rubint Réka volt, hanem 2:D én is tökre boldog vagyok ettől:)
remélem mindenkinek szép napja lesz!
Tao
Gratulálok mindenkinek, sok sikert és kitartást! :) én mostanában hanyagolom rékát, inkább a gyors gyaloglásra, futásra koncentrálok. :) Tegnap szintén 24 perc futás sé séta felváltása, csak most 12x1 perc futás és 12x1 perc séta váltakozása, utána gyors gyaloglás, így együtt ez egy óra volt. :) Ma már jó sokat tornáztam, köszönhetően a tornaórának... hát, nagyon jól esett így indítani a napot , mondhatom... Tisztára leizzadtunk.. de estére még ott van az eddzésterv és gyors gyaloglás! :) VÉGRE Péntek!!! Erre vártam már mióta... sajnos még kb 2 hét suli, de 17-től nyári szünet!! Blöeee neked hülye iskola :D
Szóval én is nagyon jól érzem maga, egyre kellemesebb a bőrömben és ez a kisugárzásomon is látszik... hm.. végül is, sok a jó pasi a suliban.... :D
Hát, én azzal kezdenék, hogy kibékültünk párommal, 3 kilót fogytam, mostmár csak 73 vagyok. Tegnap egész napom elment a szaladgálásra, bár inkább csak autóval, csak a buszhoz sprinteltem ki 10 perc alatt 2 táskával. Tegnap csak 20 percet táncoltam, meg 1 tányér főzeléket ettem 2 debreceni kolbásszal, 2 szelet sütit, meg egy tányér levest este. Úgy gondolom ezzel nem vétkeztem sokat.
Ma reggelire /ebédre ettem rizst meg egy fél szelet húst meg fél szelet cordon bleu-t... most indulunk bicajozni párommal, ez kb 1 óra lesz egy völgybéli faluban, illetve utána 40 percet rékázom. Úgy gondolom egész jól bírom, és a kajám is alakul.
Derya
Derya, csak így tovább, egyre jobban megy már :)
Kérdező, nem baj az a 45 perc futás tökéletes :)) ma nincs erő, akkor majd holnap lesz :D
nekem a mai nap is jó volt, megküzdöttem a kínzó csokival amit reggel itthagyott anyum az ágyamnál sokáig gondolkoztam megegyem vagy se és nem lett belőle :D a mozgás meg 6km csak mert közbe besötétedett =/ aztán 30perc réka hasizom akartam 20perc combot még de az már nem megy :( mind1 majd holnap :D
Lucy
Sziiasztok:)
Én tegnap nem mozogtam,de az evést betartottam,és ennek is úgy örülök,mert eddig stresszelt a tanulás ,és nem fordítottam rá kellő figyelmet.Gratulálok a -3 kilónak:DD
Amúgy írjátok,hogy csak fél órát,csak 45 percet mozogtam....pedig szerintem ezek nem csak-ok,hanem nagyon jó idők:) Legalábbis azt olvastam az edzésmester.hu-n, hogy egy nap 30-60 perc elég,és egy óránál ne mozogjunk többet.Vagy ti ezt hogy látjátok??
Roxy <3
Lucy ügyi vagy! :)
Roxy: Én egy nap max másfél órát mozgok, de átlagosan 1 órát. :) Tudod azért mondjuk "kevésnek" mert pl én is már hozzászoktam a napi 1 óra mozgáshoz, és ha "csak" 30 percet tornázok (ami egyáltalán nem kevés!) úgy érzem, hogy nem dolgoztam eleget.. :) Persze azért nem megyek falnak, ha véletlenül nem jön össze. :)
A kilók nem nagyon változnak, de szerencsére tesóm (aki majdnem orvosira ment) elmagyarázta, hogy miért is van ez így. Hogy az izmok vizet vesznek fel... á, én nem értem, szóval a mérleg a fent leírtak miatt még nem változik, de alakra már változtam. A felsők nem feszülnek, mint régen és még a bátyám (aki tényleg nem dícsér azért, hogy jobb kedvem legyen) mondta, hogy változtam. Alakra és arcra is! :D Yepp-yepp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!