Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerül elérnem a célomat?...

Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:

Figyelt kérdés

Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).

Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)

Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.

Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)

17/L

2011. máj. 5. 17:25
 241/294 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ezek szerint te maradtál 73 kiló, csak az alakod változott?

Tegnap tornáztam, ismét Réka, meg bicajozás, ami szembe szélbe vicces volt :) Tegnap annyit rontottam, hogy este 9kor volt vacsi, leves meg pörkölt, a hasam meg is fájdult, túl zsíros volt. Bár nem érzem túl nagy hibának, hisz ez volt a legtöbb, amit tegnap ettem :)

Ma rántottával kezdtem a napot, ma valószínű csak rékázni fogok, tanulnom kellene... nagyon remélem, hogy sikerül tovább fogyni, most ez hajt.

Kicsit rosszul érzem magam, hogy ti ennyit mozogtok, én meg csak 40 perc réka...

Derya

2011. jún. 4. 11:45
 242/294 A kérdező kommentje:

Az a 40 perc réka is éppen elég! :) Br... de zörög az ég nálunk.. :S Nálatok milyen az idő?

az a baj, hogy elfelejtem reggel mérni magam, szóval reggeli után álltam rá, és akkor kb 74 voltam, de sokkal boldogabb 74 kilós :D Bár, szerintem átmegyek mamáékhoz, mert ez a mérleg néha csalókat. De a hasam kisebb lett, már nem feszülnek úgy a ruhák mint régen. :) ÉS ez sok erőt ad...

2011. jún. 4. 13:11
 243/294 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk derült idő van. Kérdező, te honnan írsz? Csak mert estére strandolni akarunk párommal, remélem nem fog esni :)

Sajnos nálam a mérleg dominál, az, hogy nem feszülnek a ruhák, naivan elintézem annyival, hogy kinyúltak. Szóval én annak örülök, ha kevesebbet mutat a mérleg :)

Derya

2011. jún. 4. 13:27
 244/294 A kérdező kommentje:
Én a mérleggel annyira nem törődök, és szerintem te is tedd így! Mivel a kezdetekben inkább izmosodni fogsz, ami nehezebb mint a zsír, szóval az is előfordulhat, hogy többet mutat a mérleg. Azt pedig, hogy hány kg vagyok, csak én tudom, a külvilág az alakomról "ítél" meg. :)
2011. jún. 4. 13:30
 245/294 anonim ***** válasza:
100%

ez bizony így van :) a suliban is mikor mértek annyit hallottak a többiek hogy 7 a vége erre megkérdik 57?? áh de jó lenne :) az idő nállunk sem rossz megyünk 6kor cirkuszba... nem nagyon akarok főleg hogy olyankor vmi édességet vagy olyat amit nem kéne biztos kapni fogok és nem tudom mit csináljak :( ráadásul a futás időm veszi el sötétben meg nem merek kimenni tehát ez borzalmas nap :( réka sem lesz mert uncsim itt van és kiröhög :@ de remélem a ti napotok ennél sokkal jobb

Lucy

2011. jún. 4. 14:42
 246/294 anonim ***** válasza:
100%

nálunk is jó idő van, még...:)

na ma én is bűnöztem 2 mákos rétessel:)

de ma lesz Rubint Réka:)

kezd aggasztó lenni nálam a helyzet: 2 hét múlva szóbeli, és egy magyar tételt se tudok...

pedig a többivel olyan jól haladok:(

Tao

2011. jún. 4. 14:55
 247/294 anonim ***** válasza:

Nyugi Tao, menni fog. Nálunk elég volt rizsázni, én hiába tanultam meg a tételeket, elfelejtettem, amint leültem.

Én ma nem vagyok büszke az evésemre. Reggel jól indult, 2 tojásos rántotta zöldséggel. Aztán éhes lettem, megettem 3 szelet párizsit, meg egy mozzarella sajtot. Aztán utána nem sokkal mégis ettünk, így megettem másfél tányér paprikás krumplit. Igaz, ennyi lesz ma a kajám, de akkor is.

Ez nagyon rossznak, soknak számít?

Derya

2011. jún. 4. 18:38
 248/294 A kérdező kommentje:

Nem számít soknak, szerintem még kevés is. Elég rendszertelenül eszel, nem? Mármint a helyes táplálkozás napi 4-5 étkezés: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora

Próbáld meg kisebb és több adagokra beosztani a kajálásodat és akkor nem leszel olyan éhes. Nekem úgy érzem bejött, ha nasizhatnékom van, kimegyek és vagy megeszek egy almát vagy eg uborkát, epret stb. :) Én személy szerint a dinnyeszezont várom! Imádom a dinnyét, és nem is hízlal, mivel lénegében az egész víz. (oké, cukros, de szerintem nem vészes.) :D Sárga és görögdinnye :PP

2011. jún. 4. 18:42
 249/294 A kérdező kommentje:
Ma is megvolt a 65 perc torna... :)
2011. jún. 4. 21:30
 250/294 anonim ***** válasza:
100%

nyamiii, a dinnyét én is várom már:D

Tao

2011. jún. 5. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!