Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerül elérnem a célomat?...

Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:

Figyelt kérdés

Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).

Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)

Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.

Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)

17/L

2011. máj. 5. 17:25
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/294 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, és még egy kérdés:

Ugye én Zumbára tornázom, de mivel tegnap kezdtem, ezért a 24 alapedzést csinálom ma is. A tegnapi után nem volt izomlázam, viszont elfáradok, és megizzadok. Attól, hogy nem az eredeti órát csinálom, hanem a gyakorlásokat, attól még lehet eredményes?

Később persze azt fogom, csak meg akarom tanulni a lépéseket, mert anélkül hamar fel fogom adni, ismerem magam.

2011. máj. 19. 19:44
 162/294 A kérdező kommentje:
Mindenféle mozgás eredményes és jó! :) Mert az a lényeg, hogy égjen a szíííír! :DDDD és, hogy feszüljön a csípőd (by Rubint Réka, lassan majd előveszem, csak múljon el a női bajom....)
2011. máj. 19. 19:48
 163/294 anonim ***** válasza:
100%

Én Rékát nem szeretem, irritál még az is, hogy nem hallom a hangját. Jók a tornái, de pár napnál tovább nem bírtam csinálni :)

A Zumba tetszik, csak tudom magamról, hogyha nem tudom a pontos lépéseket, akkor felhúzom magam, és hagyom az egészet. Így megtanulom, már ma is jobban ment, és utána megy az éles :D

Derya

2011. máj. 19. 20:26
 164/294 anonim ***** válasza:

szerintem halkítsd le akkor:)

én ma Rékáztam 40 percet, kaja is normális volt. remélem a holnapi napom is jól alakul:)

sok sikert nektek is!!!:))))

Tao

2011. máj. 19. 21:22
 165/294 anonim ***** válasza:

Tao: sajnos Réka alapjában véve idegesít. Szerintem azért adtam fel pár nap után eddig minden mozgásformát, mert az ő dvd-jeire mozogtam, és felidegesített. Így nem felszabadultnak éreztem magam utána, hanem mérgesnek.

Viszont a mai napomat asszem elrontottam... a reggelim kefír volt, de ebédre sült csirkecombot ettem krumplival. A vacsorám szerintem virsli lesz teljes kiőrlésű kenyérrel.

Meg el is szomorítottak. Azt mondták, a Zumba nem mozgás, semmit nem ér :( Sajnos nekem most vizsgaidőszakban jó, hogyha erre a másfél órára van időm :( Vagy szerintetek nagy gond, ha nem lesz tőle izomlázam? Attól még fogyhatok vele?

2011. máj. 20. 15:01
 166/294 anonim ***** válasza:

Hát Derya nem tudom ki mondta neked,hogy a Zumba nem jó :S Ez hülyeség!!Amit hallottam róla eddig,az nagyon jó.Amúgy letöltöttél a netről zumbás videókat,vagy vetted őket? mert én is szeretném elkezdeni,csak nem tudom hogy kéne megszerezni.És amúgy minden zöldségtől hányingered lesz? Mert ha esetleg változatosan eszed őket,egyik nap kukoricasali,másik nap tojásos-brokkolis,harmadikon céklás-narancsos(Hmmmm :D)akkor nem biztos,hoy megunnád.De szerintem néha ehetsz rizst is,vagy mozzarellát. :)

Roxy

2011. máj. 20. 15:17
 167/294 anonim ***** válasza:

Roxy: netről szedtem őket, majd még akarok, csak tanuljam meg a lépéseket először :D Aztán jöhet a rendes edzés.

Hát, eddig minden zöldséggel így jártam. A múltkor köretnek párolt bébirépát kértem, olyan jól néztek ki. Hát mit ne mondjak, alig bírtam megenni, olyan rágós volt. A brokkolival nincs bajom, csak azt otthon tudom egyedül elkészíteni. Az önkiszolgálókban a zöldköretet a borsó, bab, kukorica, répa stb fedi le.

Viszont az a céklás narancsos saláta jól hangzik :) Hogy tudom elkészíteni? Le tudnád írni a receptet? :P

2011. máj. 20. 15:22
 168/294 anonim ***** válasza:

én is pont elakartam kérni:) tényleg jól hangzik!

ja, és a zumba igenis mozgás!!! láttam pár videót róla, nem semmi...

Tao

2011. máj. 20. 16:37
 169/294 anonim ***** válasza:
100%

Huh, én most csináltam egy rendes edzést végig, megizzadtam rendesen. 50 perc, de 4x álltam meg pihenni :D

Elkérni... hát, én egy regisztrációhoz kötött oldalról szedem, de szerintem innen ti is le tudjátok szedni:

[link]

Tao, hozzád pedig lenne egy kérdésem :) Beleolvastam a válaszokba, és ha jól figyeltem, de voltál az, aki 1 hónap alatt 6 kilót fogyott? Hogy csináltad? Miket mozogtál és ettél?

Az a baj, az én pici agyamban már most, a 2. napon megfordult, hogy minek csinálom, ronda esetlen nagydarab trampli vagyok. Így szokott kezdődni, hogy feladom. Beszéljetek le róla :$ Tudom, hogy nem szabad, de mindig parázom, hogy nem használ a mozgás... :(

2011. máj. 20. 17:09
 170/294 A kérdező kommentje:

Hello! :) Az utolsónak üzenem, hogy nem szabad ilyeneket írni! hallottál a vonzás törvényéről? Ha ilyeneket mondasz, tényleg a rosszat vonzod magadhoz. Ajánlom figyelmedbe a Titok filmet, engem nagyon megfogott... persze így sem fog az öledbe hullani semmi, meg kell mindenért dolgozni, de az én hozzáállásom az élethez (tegnap, amikor megnéztem) teljesen megváltozott. :) Szóval csak potizívan! :)

Én ma tervezek gyors gyaloglást, rékát nem vállalom be, mert ma a legerősebb a menzim... -.-" Szóval marad a gyors gyaloglás+film! :)

2011. máj. 20. 20:34
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!