Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerül elérnem a célomat?...

Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:

Figyelt kérdés

Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).

Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)

Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.

Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)

17/L

2011. máj. 5. 17:25
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/294 anonim ***** válasza:
100%

ne és igen a mai nap mindenkinek jó volt? :)

ismét Lucy :)

2011. máj. 11. 20:06
 122/294 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Hú, itt a várva várt 7. nap... sajnos elég zűrös a napom, ma még nem sportoltam :S a gyalogláson kívül (a buszmegállóig, onnan pedig haza xD) nem volt semmi, pedig szoktam ugrálókötelezni is... :S Na majd még Rubint Rékázok, és beszélgetek vele. Addig is befejezem az Ember tragédiájának elemzését ( olyan jó kérdések vannak, hogy szerintem Madách sem tudna rájuk válaszolni..) Szóval sok sikert mindenkinek, azt hiszem csinálok pár fekvőtámaszt és felülést, meg lógok a bordásfalon. :)

Tao, gratulálok a bioszhoz!

És a többieknek is a tornához...

Még valami... az előbb nagyon kiakadtam (suli stb) és csináltam magamnak milkshake-t. Megnéztem a hátulját, 250 kalória (WTF??? ez igazságtalanság!) Szóval két kortyót beleittam, erőt vettem magamon és odaadtam tesómnak. :D SZóval büszke vagyok, hogy legyőztem a zabálhatnékot/ihatnékot, és hogy most a jótestvér szerepében tündöklök :DDDD

2011. máj. 11. 20:26
 123/294 anonim ***** válasza:
100%

én is úgy szoktam néha :D oda a tesónak.... de olyan nehéz :(

Lucy

2011. máj. 11. 20:50
 124/294 anonim ***** válasza:
100%

Grat grat az akaraterődhöz :))

Meg a többieknek is :)) Megyeget ez :D

Még szobabicajoztam 40 percet :)

2011. máj. 11. 21:04
 125/294 anonim ***** válasza:
100%
Jajj és Roxy vtam xD :)
2011. máj. 11. 21:04
 126/294 anonim ***** válasza:
100%

ilyet én is szoktam:) mindig örülnek, ha kapnak vmit:D

most pár napig pihenek, aztán hétfőtől elkezdek a szóbelire készülni. addig is jó sokat alszom, na meg tornázom!

ma kipróbálom ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=fdukDic3Crc

sztetek jó lesz?

amúgy olyan aranyosan mosolyog az elején:D

Tao

2011. máj. 12. 06:56
 127/294 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez nem olyan rossz :) hasonló a 40 perceséhez ott is ezeket csinálja és majd meghalok tőle :) na és a nap mindenkinek jó volt??

Lucy

2011. máj. 12. 18:28
 128/294 anonim ***** válasza:
100%

szuper nap volt!

végig csináltam...hááááááát...NAGGYON FÁJT:D:D:D

még majd tornázom egy picit később, meg hulahoppozom (ma nagyon jó filmeket adnak a tvbe, közbe lehet és észre se veszi az ember mégis mozog:))

remélem a ti napotok is jól telt:)

Tao

2011. máj. 12. 18:31
 129/294 anonim ***** válasza:
100%

örülök hogy a te napod is jól telt :D a filmek után nézek hátha nekem is tetszeni fog vmi :D és az én napom is jó volt mint mindig most is futottam és volt a futás közepén fél óra újságból kiszedett torna.. :D

Lucy

2011. máj. 12. 20:14
 130/294 anonim ***** válasza:
100%

De ügyesek vagytok :DD

Én végigcsináltam a három napos gyümölcskúrát,ami nem volt olyan hosszú,de nekem azért elég nehéz volt :)) 20 percet bicikliztem,többet nem tudtam,mert mindig megzavarnak vmivel :S De soha rosszabb napot(:

Roxy

2011. máj. 12. 21:21
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!