Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerül elérnem a célomat?...

Így sikerül elérnem a célomat? Szempemberre bombanő szeretnék lenni! (:

Figyelt kérdés

Étkezésemet már megváltoztattam, bár nem is vagyok hízásla hajlamos: ezt onnan vettem észre, hogy egész ünnepek alatt zabáltam és nem híztam, csupán kimaradt a sport az életemből. :S Kertelés nélkül kimondom: 164-65 centi vagyok és 75 kg (legutóbb mikor mértem, bár gyanítom, hogy a mérleg nem pontos, de szerintem max 2 kilót téved - onnan tudom, hogy mikor máshol mértem magam, 73 voltam. De nem is annyira a kiló érdekel, hanem a tükör. Nem szépítésből mondom (miért is tenném, hiszen ez egy anoním oldal), de nem látszom ilyen kövérnek. Valahogy arányos vagyok, és a mellem is szép nagy, illetve homokóra alakom van (picit behízott homokóra, de az akar lenni) van derekam is, uszógumim nincs, kicsi pocak, de mindenütt arányos. Szóval egészségesen táplálkozom - rengeteg zöldség, kevés fehérkenyés, szénhidrát. Anyu itthon főz, rengeteg főzeléket készít és szeretem is (a habaráshoz vagy nagyon keveset, vagy nem is használ lisztet, igaz így folyósabb a főzelék, de "könnyebb" is).

Szóval megfogadtam, hogy lefogyok nyárig, de szeptemberre már bombanőleszek. Még a nyáron elkezdtem sportolni, de betegség miatt kiestem, és nem volt erőm újra elkezdeni (2 hétig csináltam ugyan azt az edzéstervet amit most és látványos volt az eredmény). Szóval a következőt tervezem: Minden nap Rubint Rékázok (napi 20 perc önmagadért - comb és csípő, de a hasra is nagyon jó!) illetve futok (kezdetben 30 perc). Egyik nap ezt - másik nap azt, illetve tervben van, hogy eljárok lovagolni (ugye az is jó a combnak, de ez a fogyás szempontjából csak másodlagos, imádom a lovakat, egy álom lenne lovagolni). Mit gondoltok, így összejöhet? Hihetetlen erő lett úrrá rajtam, kűzdeni fogok a "szépségemért". :)

Esetleg valaki aki megosztaná velem tippjét, hogy mit tegyek, ha mégis elfog a "velem ez úgy sem történhet meg" érzés? :) Ki kezdi el velem a sportolást.

Ma már 20 percet Rékáztam.. hát nem mondjam, még mindig rángatóznak az izmaim a lábamban... :)

17/L

2011. máj. 5. 17:25
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/294 anonim ***** válasza:
100%

ez a fóliás olyan mint a szanuna öv :)

Lucy

2011. máj. 10. 20:38
 112/294 anonim ***** válasza:
100%
szauna* de értettétek így is úgy is :)
2011. máj. 10. 20:39
 113/294 A kérdező kommentje:

Biztos, nem ismerem a szauna övet! :) én meg csináltam most magamnak vacsit, nem sokat, csak egy vékony szelet kenyeret, amit anyu sütött. Kicsit elhúztam a dolgot, de sokat sportoltam, megérdemlem. Meghát, ettől talán nem hízom meg, de nem is érdekel, kéthetente egy ilyen vétkezés belefér, elhúztam a dolgot a tusolással. :)

Semmi baj, úgy is kell egy pihenőnap (ezt mondják az okosok). Majd bepótolod, meg ettől a kicsitől te sem fogsz meghízni. :) Sok sikert mindenkinek! :)

2011. máj. 10. 20:42
 114/294 anonim ***** válasza:
100%

a szauna öv amikor egy vastag övet felraksz pl a hasadra bekapcsolod és melegít de nekem olyan vagy hogy rezeg is meg melegít is :D állítólag fogyaszt de én izom lázra szoktam inkább használni arra nagyon jó :D és azt mondják igen hogy kell pihenő nap hetente 1 de az bánt hogy sokat ettem és olyat amit nem feltétlen kellett volna :( de mind1 igazad van majd bepótolom holnap :) csak fontos lenne a ballagásig formásodni hogy jól álljna ruha amit kinéztem :)

Lucy

2011. máj. 10. 20:51
 115/294 anonim ***** válasza:
100%

de miért mit ettél? lehet h nem is olyan vészes, én is sokszor bemesélem magamnak:)

am sikerült a biosz!!!!!!!!!!!!!:)))))))))

és fogytam majdnem fél kilót:D:D:D

2011. máj. 11. 10:46
 116/294 anonim ***** válasza:
100%
Tao voltam:D
2011. máj. 11. 12:55
 117/294 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcskúrám 2. napja :)) Már csak egy lesz ezen kívül. A tegnap viszonylag könnyű volt,de a ma vmi szörnyű:SS Úgy ennék mást is...de nem fogok:) A tisztítókúra után pedig goo fogyókúraa :DD Mozogni sajna még nem mozogtam,majd ezután hátha:)
2011. máj. 11. 17:40
 118/294 anonim ***** válasza:
100%
Roxy voltam :D xD
2011. máj. 11. 17:41
 119/294 anonim ***** válasza:
100%

sok sikeeeert Roxy! sikerülni fog!!!!:):)

Tao

2011. máj. 11. 18:07
 120/294 anonim ***** válasza:
100%

Tao gratulálok a bioszhoz és a fél kb-hoz is :D am tegnap ettem 2 rántott halat aztán kb fél óránként szaladgáltam 1-1 zsömle kinézetű pogácsáért az 3 volt asszem =/ és a legrosszabb az édesség része ami vmi krémmel töltött piskóta volt ami anyum vett :$ szerintem nem csak bebeszéltem magamnak de az is előfordul :)

Roxy téged nem nagyon láttalak még :) és hajráá!! :)

Lucy

2011. máj. 11. 20:05
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!