Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a legfogyasztóbb,...

Melyik a legfogyasztóbb, leghatékonyabb otthoni edzés egy túlsúlyos nőnek? Sok a túlsúly rajtam, így a saját testsúlyos edzés nem lenne jó. Rubint Réka videói? Kis súlyzókkal való gyakorlatok? Fitnesz videók? Esetleg táncos torna?

Figyelt kérdés

Nem gépekre gondolok, azok drágák és nekem unalmas is lenne.

Azt is tudom, hogy a megfelelő étkezés is nagyon fontos, ez megvan már.

2022. nov. 15. 07:22
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/223 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, annyi jelző és állat volt itt. Én sem akartam kimaradni a sorból és írtam egy állatot.

Szerintem tetszeni fog neki a válaszom, tudod az ügyvédek kiknek az oldalán állnak. ;)

Ha még jönnek érdekes válaszok, akkor majd én is kreatív leszek, mert a kedves oldalam unalmas volt nektek. :)

2022. nov. 17. 00:21
 152/223 anonim ***** válasza:
89%

“Kedves oldalam”

ha van ilyen, egyszer majd megmutathatnád, eddig nem sikerült

2022. nov. 17. 00:31
 153/223 A kérdező kommentje:

Amit kaptam, azt adtam vissza és azt hiszem, hogy még sokáig itt lesztek.

Nagyon kedves ember vagyok és akik szintén, azok megtapasztalják.

Szerinted ti ezt érdemlitek? Már egy napja várom, hogy végre megszabaduljak tőletek. :D

2022. nov. 17. 00:37
 154/223 A kérdező kommentje:

Ha már így összebarátkoztunk, ennyi emberrel akik értenek hozzá, akkor gyertek, menjünk edzeni. Mutassátok meg a gépeket és nyomassuk.

Vagy spinning, ott nem kell engem figyelnetek.

Úszni ne. A habtestem csak az én szememnek való. :D

2022. nov. 17. 00:58
 155/223 anonim ***** válasza:
84%
👋👋👋
2022. nov. 17. 00:58
 156/223 anonim ***** válasza:
91%
na mi van, húsz percig nem érkezett válasz, aztán máris hiányoztunk? Hány másodpercenként frissíted az oldalt (beleértve az egy napot, amikor alig vártad, hogy eltűnjünk). Menjünk edzeni? benne vagyok. külföldre kell jönnöd, de gondolom a sok pénzeddel nem probléma
2022. nov. 17. 01:01
 157/223 A kérdező kommentje:

Keveset alszom, így éjszaka is ébren vagyok és eddig mindenki lusta volt jönni, gondoltam hasznot húzok a tudásotokból.

Akkor inkább nyaralni mennék. :D

Csak nem Anglia? Minden honfitárs oda megy mosogatni, az már nagyon messze van. :D

Most, hogy írtam, már nem Anglia lesz a válasz mi. :D

2022. nov. 17. 01:08
 158/223 anonim ***** válasza:
92%

Továbbra is: hagyd abba a terelést, mik a csodabetegségedi? De akkor én is tippelek, endo, Pcos, talán mellé egy IR/diabétesz. Legritkább esetben talán lipödéma.

Az ügyvédhez sok sikert. De kitalálom, szerinte zaklatás lesz, hogy ismeretlen emberek írnak egy névtelen fórumon, ahova nem kötelező válaszolni, és nyom nélkül eltűnhetnél. 🤡

2022. nov. 17. 06:13
 159/223 anonim ***** válasza:
93%

"Keveset alszom, így éjszaka is ébren vagyok és eddig mindenki lusta volt jönni, gondoltam hasznot húzok a tudásotokból."

Most akkor tűnjünk el vagy szórakoztassunk még egy kicsit?

Skizofrén vagy, nárcisztikus személyiségjegyekkel meg üldözési mániával. A való világról sok fogalmad nincs.

Tökéletesen borítékolva volt, hogy Angliát mondasz, meg mosogatást, és ezen elkezdesz majd vihogni? Mi a baj a tisztességes munkával? Mi a bajod azokkal az emberekkel, akik kimentek és mosogatnak? Aha, semmi, te nem vagy embergyűlölő, meg nem nézed le a szegényeket.

Tudod mit, legyen igazad, Angliában élek, mosogatni jöttem ki 4 éve, azóta előléptem főmosogatóvá - ha neked messze van, így jártál, menj nyaralni Bajára - délen van és nincs is olyan messze.

2022. nov. 17. 06:51
 160/223 anonim ***** válasza:
92%
Ha komoly az ügy, igen, kiderítése az IPt. Ez nem is ügy, nemhogy komoly.
2022. nov. 17. 07:10
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!