Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta mellé ,milyen mozgást...

Diéta mellé ,milyen mozgást választottatok?

Figyelt kérdés
febr. 16. 22:36
 1/7 anonim válasza:
62%
Akár milyent, csak mozogj.
febr. 16. 23:00
 2/7 Sanyi2025 válasza:

Nem mindegy hány éves vagy, milyen állapotban vagy, de végső soron azon múlik, hogy neked mi jön be.

- A legkönnyebb a gyors séta vagy a jóga.

- A legegyszerűbb és leghatékonyabb a futás.

- Hasznos lehet a küzdősport.

- Össze lehet kötni a kellemest a hasznossal és valamilyen játékot játszani (foci, kosárlabda... stb.)

- Sokan szeretnek túrázni lábon vagy kerékpárral, nyáron úszni

- A szex is jól égeti a kalóriákat

- Ha jól akarsz kinézni, mehetsz gyúrni

...stb.

tegnapelőtt 06:23
 3/7 A kérdező kommentje:

Nekem itthon elliptikus trénerem van.

Az is jó lehet?

tegnapelőtt 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem itthon van egy spinning bringán, meg súlyzóim, ezért ezekkel edzek. Mivel nem jutok el edzeni munka és család mellett, ezért ezeket “választottam” :) és működik. Emellett igyekszem minél aktívabb lenni, tehát többet sétálni, lépcsőzni.

Szerintem jó az elliptikus tréner. Ha van másra is lehetőséged, használd ki, de ha csak otthon tudsz edzeni, akkor tökéletes.

tegnapelőtt 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Elliptikus tréner is jó, bármi jó. Biciklit is sokan szeretik, de szerintem jobb az ellipszis vagy a futópad. Az ilyeneknek megvan az az előnye, hogy a tv elé tudod rakni és napi egy sorozat erejéig észre sem veszed, hogy mozogtál.

Amúgy én súlyzós edzést szeretek végezni, vagy amikor a gyerekek lefeküdtek akkor tempós séta az utcán egy podcast idejéig.

tegnapelőtt 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Leginkább olyat, amit élvezel. És fontos, hogy fokozatosan csináld.

Én először csak diétáztam, így fogytam 98 kg-ról 88-ig. Ekkor kezdtem itthoni videós-súlyzós edzésprogramot (mindennapi lendület), kezdetben napi 15 perc, súlyzónak 1 l-es almaleves palackkal. Aztán ahogy egyre jobban bírtam, növeltem az időt és a súlyokat is.

78 kg-san emellé még elkezdtem falat mászni (tudom, kicsit extrém, de a kisfiam mászik már pár éve, és logikus volt, hogyha úgyis ott kell ülnöm míg edzésen van, akkor addig mászhatnék én is), heti 1x, mostanában inkább 2x.

Jelenleg már szintentartom a súlyom, 58-60 kg között mozgok a 163 cm-hez.

tegnap 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Súlyzós edzés és kötelezés, az előbbi formál, az utóbbi pörgeti az anyagcserém.

Az elliptikus tréner kb. a legjobb választás, főleg otthonra. A teljes test dolgozik, kíméli az izületeket és hatékonyan lehet vele zsírt égetni.

tegnap 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!