Hogyan kezdtél el sportolni? Milyen mozgásformát választottál, mi alapján?
Én mindig is szerettem mozogni, kipróbáltam pár dolgot az évek alatt. Aztán meló miatt elpuhultam. Összejöttem jelenlegi párommal, akinek kb élete a sport. 11 év versenyszintű kenu, majd crossfit, kettlebell, trx, súlyemelés, most pedig vív. Nyilván ez sok időt elvesz, én meg unatkoztam, és ahelyett, hogy házisárkánykodtam, vagy lehúztam volna, elkezdtem nyílt napokra járni. Kipróbáltam rengeteg mozgásformát, és egybe beleszerettem. 4 éve rendszeresen edzek, plusz itrhon is, kiegészítésképp. Karantén alatt pedig elkezdtem mindenhova biciklival, korival, rollerrel járni. Nem bántam meg. Sokkal több az energiám, formásabb is lettem. Viszont fogyni csak azóta fogyok, mióta a kajálásra is odafigyelek. Anélkül hiába az edzés, fogyás szempontjából.
Keress ingyenes lehetőségeket, vagy olcsó, akciós bérleteket, amivel több mindent kirpóbálhatsz, hogy megtaláld azt, ami mellett ki tudsz tartani, mert élvezed.
Köszönöm! :)
22 éves lány vagyok, 170 cm és 75 kg.
Kérdező,nő létedre kissé túlsúlyban vagy
Valamit mozognod kellene rendszeresen
Hasonló cipőben jártam én is. Sose mozogtam, még tesin se (felmentés), aztán félve, de belekezdtem a konditermi edzésbe. Személyi edzővel kezdtem, hogy legyen, aki megmutatja mit és hogyan csináljak, ill. nem voltam egyedül.
Én nem preferálom a csoportos órákat, de ha neked tetszik, akkor próbáld ki.
Azzal ne foglalkozz, hogy mit szólnak mások. Mindenki volt kezdő. Velem személy szerint még segítőkészek is szoktak lenni a teremben a tapasztaltabbak.
Tiszteletre méltó, hogy változtatni akarsz, aki ezért bánt az magát minősíti. Vágj bele. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!