Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rosszul választottam, ha?

Rosszul választottam, ha?

Figyelt kérdés

Nyelvvizsgára készülök, és az utóbbi 3 edzést kihagytam mert inkább angoloztam :// jövő héten megyek vizsgázni.

Viszont a héten 3szor is bűnöztem picit, és tegnap bulizni voltunk, a 3 bűnözés után nem akartam még hatalmas mennyiségű alkoholból kcalt bevinni olyan sokat...

nagy hibát követtem el, ha ezeket ittam:

- pár korty sör

- pár korty bor

- fröccs pár korty szintén

- vodkanarancs

- ginsprite

nem kérek kommentet az itallal kapcsolatban, csak hogy kb. mennyi kcal lehetett? És nagy hibát követtem el? (alapvetően én sem gondolkoznék rajta, ha nem "csaltam" volna 3szor a héten csokival, illetve egyébbel, de csaltam... :S ezért aggódok. Máskor nem szoktam ennyit csalni, de érettségi + nyelvvizsga para van :/)

2012. márc. 3. 08:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha ez nem indít be láncreakciót hanem visszatérsz a normális diétához akkor 1-2héttel tovább tart majd ugyanazt az alakot elérni. 1csalás is elront több napot, de ha nem válik rendszeressé akkor az egész diétát nem rontja el.
2012. márc. 3. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!