Tényleg ennyire rosszul választottam párt magamnak? Csak azért, mert főiskolát végzek, felsőbbrendű kell legyek, mint egy 12 osztályt végzett?
Mert édesapám egyáltalán nem akarja elfogadni, hogy főiskolás létemre egy olyan férfiúba szerettem bele, akinek csak 12 osztálya van.
Ráadásul a szülei elég korán meghaltak (még csak 13 éves volt). Ennek ellenére neki sikerült egy kis házat építenie magának és fenntartania magát tisztességesen. (igaz 3 megye "választ " el minket).
De sokat küzd a kapcsolatunk érdekében (ahogy én is) és 2 -3 év mulva az én(22 éves) szülövárosom közelében is vehetünk 1 kisebb kertes házat.
Mi nagyon szeretjük egymást a párommal és tudom, hogy az életben még egyszer nem fogom megtalálni ilyennyire a lelki társamat.
Azonbam apum nagyon a párom (30 éves) ellen van.
Mindig azt hajtogatja, hogy neki nem kell egy csóró, és hogy neki nem tetszik, és hogy keressek mást mert nem ezt érdemlem.
Mit tegyek?
Én megértem apumat, hogy a legjobbat akarja nekem.
De nagyon elszomorít, hogy nem képes belátni, hogy nagyon boldog vagyok a párommal.
Ráadásul folyton csúnyán beszél róla, csak a hibát keresi benne.
jaja. De nem apud fog együtt élni a pároddal, úgyhogy nem ezt érdemled- apudtól. Azt érdemelnéd, hogy megértse: szeretitek egymást. Ne hagyd magad tönkretenni: lehet hogy soha többé nem alálod meg a lelkitársadat (nem terem az minden bokorban) - és apud akkor csak vonja a vállát? nem ezt akartam? Akkor már késő.
van egy kis svéd gyerekvers, ami eszembejutott, erről a"mást érdemelne" szemléletről nézd:
Ingrid Sjöstrand / fordította Tótfalusi István
A FELNŐTTEK FURCSÁK NÉHA
A felnőttek
furcsák néha.
Azt hiszik,
elég összeterelni
két "alkalmas korú" gyereket,
és a két gyerek
automatikusan jó haver lesz.
Szeretném összeterelni
papát
találomra egy "alkalmas korú"
bácsival
és megnézni, összehaverkodnak-e
- biztosan nem akarna
engem se többé összeterelni
Ulla-Gullával például.
Sokkal szívesebben játszom
Lill-Pärával,
pedig Lill-Pära kis tökmag,
de ugyanazt szereti
és uganazt utálja, mint én
- Ulla-Gullát például
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!