Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire rosszul...

Tényleg ennyire rosszul választottam párt magamnak? Csak azért, mert főiskolát végzek, felsőbbrendű kell legyek, mint egy 12 osztályt végzett?

Figyelt kérdés

Mert édesapám egyáltalán nem akarja elfogadni, hogy főiskolás létemre egy olyan férfiúba szerettem bele, akinek csak 12 osztálya van.

Ráadásul a szülei elég korán meghaltak (még csak 13 éves volt). Ennek ellenére neki sikerült egy kis házat építenie magának és fenntartania magát tisztességesen. (igaz 3 megye "választ " el minket).

De sokat küzd a kapcsolatunk érdekében (ahogy én is) és 2 -3 év mulva az én(22 éves) szülövárosom közelében is vehetünk 1 kisebb kertes házat.

Mi nagyon szeretjük egymást a párommal és tudom, hogy az életben még egyszer nem fogom megtalálni ilyennyire a lelki társamat.

Azonbam apum nagyon a párom (30 éves) ellen van.

Mindig azt hajtogatja, hogy neki nem kell egy csóró, és hogy neki nem tetszik, és hogy keressek mást mert nem ezt érdemlem.

Mit tegyek?

2011. jún. 17. 20:12
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Felnőtt vagy ne apáddal foglalkozz. A lényeg hogy szeressétek egymást.
2011. júl. 6. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!