Van-e esélye egy 2 gyermekes egyedülálló nőnek párt találni?
Én 36 vagyok, pici ikrekkel és nem sovány.
Én is kiváncsi vagyok, mi a véleményetek...
(bocsánat, hogy nem válaszoltam, csak engem is érdekel)
Első vagyok. Nekem ikreim vannak, 35,5 évesen szültem, 40. hétig kibírtuk, a hasam is ronda, meg emiatt meghíztam.
Nem a gyerekek mellett.
Most fogyókúrázom.
6 hét alatt lement 6 kiló!
Férfiként azt mondom hogy nehéz ügy,a mai világban nehezen vállal fel egy férfi két gyermeket akik nem az övéi.
Az elhízottság meg megint egy negatív pont.
Az a gond hogy az ilyen helyzetben lévő hölgyek bárkire ráugranak ha lehetőség adódik,ezzel csak újabb problémát és csalódást fognak elszenvedni.Őszinteségem valószínűleg lepontozással fogjátok jutalmazni,de én ezt így gondolom.
én felpontoztalak:-)
sajnos igazad van...:-(
mondjuk én nem állnék össze bárkivel. ezt a hibát gyerekvállalás előtt elkövettem.
de a többi igaz
az ikres anyuka...
Kedvesem ffiatal vagy, es lehetoseged van arra, hogy megtalald a parod.
Elhiztal? tudsz tenni azert, hogy valtoztass ezen. Etkezesi szokas megvaltoztatasa, tudatos etkezes, es a rendszeres mozgas. Uj frizura, uj ruhatar stb.
Mar most kezdjel el mezei zsurlot es csalanteat fogyasztani ehgyomorra, ennek van tisztito hatasa, tehat mar a felhalmozodott vizet kihajtja a szervezetedbol, amikor mar erezni fogod ennek a hatasat, akkor mar te akarod folytatni azt, hogy konnyebb sulyu legyel!
Ebbol a teabol naponta 4 cseszevel is ihatsz. A mozgas is nagyon egyszeru, hiszen barmit tudsz vegezni, akar tancolhatsz is, a lenyeg, hogy mozogj! Ha vasarolni mesz, v agy dolgozni, akkor ne ulj buszra, hanem "menetelj", mint a katonak, es mar itt is dolgozol azon, hogy a merleg kevesebbet mutasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!