Egyedülálló anyukáknak mennyire nehéz párt találni?
Az attól is függ,milyen vagy.Eljárós,otthonülös....
Önbizalom??
Hát ez attól függ... Nálam pl. nem is igazán az a gond, hogy gyerekem van, és ez zavarna valakit is. Hanem az, hogy egyszerűen időm nincs eljárni, emberekkel ismerkedni, találkozni. Jó, el szoktam menni szórakozni olyan havi egyszer, de hát az ilyen szempontból szinte semmi, és azért még ha módom is lenne rá, akkor sem szívesen tenném, hogy délután, amikor hazajövünk a bölcsiből (nemsokára az oviból), akkor még eljárkálok, hiszen akkor lenne az, hogy játszunk, beszélgetünk, na meg itthon is van dolgom elég.
Na mindegy, nem tudom, majd lesz valahogy egyszer csak :)
Stzerintem nem nehéz. Persze csak ha nem engedted el magad, hanem csinos vagy és jókedélyű.
Nem egy ilyen anyukával találkoztam és egyiknek sem volt problémás új párt találnia.
Attól függ mik az igényeid.
Legjobb, ha egyedülálló apukát keresel. Akár vele él a gyereke, akár nem.
Semmiképp ne keress olyat, akinek nincs gyereke. Ők úgysem fogják bírni a más gyerekével való együttélést. És különben is ott vannak azok a nők, akiknek még nincs gyerekük, ők nekik valók.
Tehát szó szerint apukát keress és akkor kevesebb csalódás fog érni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!