Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy egyedülálló 25-35 éves...

Egy egyedülálló 25-35 éves nőnek mennyi esélye van normális párt találni?

Figyelt kérdés

Interneten csak selejtek vagy csapodár pasik vannak. Aki komoly az ronda vagy buta. Vagy valami baja van.

Vagy nem mer randira hívni..stb mesélhetném.

A férfi akit keresnék 27-35 éves korosztályból kerülne ki.

Ti lányok/fiúk mi a véleményetek?

Boldogultok?

2010. máj. 7. 18:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
Keress jó helyen....
2010. máj. 7. 18:15
 2/11 anonim ***** válasza:
12,34%
2010. máj. 7. 18:17
 3/11 anonim ***** válasza:
11%

Ha kedves --> ÉLETKÉPTELEN

Ha vagány --> Fűvel, fával megcsal

Ha bunkó --> -.-"

2010. máj. 7. 18:19
 4/11 A kérdező kommentje:

18:19 :DD

Igen, ezek a verziók vannak, még kiegészíteném: ha kedves, akkor félénk és nem közeledik.

2010. máj. 7. 18:22
 5/11 anonim ***** válasza:

18:19 vagyok

Talán... Ha nem ijed meg a saját tulajdon vágyaitól, haverkodik veled, de nem nyalizik ugyanakkor mégis "kedves" valahogy, 1-2 "találkozási" alkalom után pedig a lényegre tér... Ilyen kellene nem?

2010. máj. 7. 18:27
 6/11 anonim válasza:
közösségi portál! ott végig pásztázhatod az embereket úgy hogy nem kéne ahhoz kapcsolatot létesíteni, csak akkor ha szimpatikus valaki! Egy próbát megér! én is úgy jöttem össze a jelenlegi párommal és úgy érzem vele is élem le az életem! A bátyám is ugyanígy talált rá az igazira és 5 éve vannak együtt, a házasságot tervezik! Ismerkedni meg nem bűn! ha nem jön be az alak akkor nincs tovább és még el sem kötelezed magad! Sok sikert!
2010. máj. 7. 19:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést én is feltehetném, csak fordítva. Én 32 éves srác vagyok. A társkereső oldalak nekem sem jönnek be. Eddig semmi eredmény, szomorú vagyok és magányos...
2010. máj. 7. 19:35
 8/11 A kérdező kommentje:

18:27

"18:19 vagyok

Talán... Ha nem ijed meg a saját tulajdon vágyaitól, haverkodik veled, de nem nyalizik ugyanakkor mégis "kedves" valahogy, 1-2 "találkozási" alkalom után pedig a lényegre tér... Ilyen kellene nem?"

A saját tulajdon vágyaitól ne ijedjen meg, kedvesség az fontos, 1-2 találkozás után a lényegre tér? Ha aláényeget a szexen érten, akkor arra nemet kell mondanom. Nekem ehhez több időre van szükségem!

32F

Mi okból vagy egyedül? A munkahelyeden, ismerőseid között, nem tudsz ismerkedni?

2010. máj. 7. 19:56
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

Kérdezőnek:

Eddigi munkahelyeimen többségében teljesen más korosztályból kerültek ki a munkatársaim. Most éppen sajnos szabadúszó vagyok. Baráti körben sem sikerült semmi.

Nehéz így 30 felett találni, de talán még nem lehetetlen.

Azzal kapcsolatosan, amit egy másik válaszolónak írtál az "egy-két találkozás után rátérni a lényegre" dologgal kapcsolatosan: egyet értek Veled, ehhez valóban el kell telni egy kis időnek.

2010. máj. 7. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:
A végéről lemaradt: 19:35-ös voltam.
2010. máj. 7. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!