Egy egyedülálló 25-35 éves nőnek mennyi esélye van normális párt találni?
Interneten csak selejtek vagy csapodár pasik vannak. Aki komoly az ronda vagy buta. Vagy valami baja van.
Vagy nem mer randira hívni..stb mesélhetném.
A férfi akit keresnék 27-35 éves korosztályból kerülne ki.
Ti lányok/fiúk mi a véleményetek?
Boldogultok?
Ha kedves --> ÉLETKÉPTELEN
Ha vagány --> Fűvel, fával megcsal
Ha bunkó --> -.-"
18:19 :DD
Igen, ezek a verziók vannak, még kiegészíteném: ha kedves, akkor félénk és nem közeledik.
18:19 vagyok
Talán... Ha nem ijed meg a saját tulajdon vágyaitól, haverkodik veled, de nem nyalizik ugyanakkor mégis "kedves" valahogy, 1-2 "találkozási" alkalom után pedig a lényegre tér... Ilyen kellene nem?
18:27
"18:19 vagyok
Talán... Ha nem ijed meg a saját tulajdon vágyaitól, haverkodik veled, de nem nyalizik ugyanakkor mégis "kedves" valahogy, 1-2 "találkozási" alkalom után pedig a lényegre tér... Ilyen kellene nem?"
A saját tulajdon vágyaitól ne ijedjen meg, kedvesség az fontos, 1-2 találkozás után a lényegre tér? Ha aláényeget a szexen érten, akkor arra nemet kell mondanom. Nekem ehhez több időre van szükségem!
32F
Mi okból vagy egyedül? A munkahelyeden, ismerőseid között, nem tudsz ismerkedni?
Kérdezőnek:
Eddigi munkahelyeimen többségében teljesen más korosztályból kerültek ki a munkatársaim. Most éppen sajnos szabadúszó vagyok. Baráti körben sem sikerült semmi.
Nehéz így 30 felett találni, de talán még nem lehetetlen.
Azzal kapcsolatosan, amit egy másik válaszolónak írtál az "egy-két találkozás után rátérni a lényegre" dologgal kapcsolatosan: egyet értek Veled, ehhez valóban el kell telni egy kis időnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!