Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni olyan egyedülálló, normális csajokat, akik nem ribanckodnak? F/19
Sehol, ilyenek nem léteznek, az a kevés ami van már párkapcsolatban él, mert a nő olyan mint a parkoló, a jó foglalt a többi fizetős vagy nyomorék:D
21f
sokan azt hiszik magukról, hogy ők mások, különbek. de ez a legtöbb esetben nem így van, tehát olyan helyen ismerkedj, ahol nem idióta az ott megjelenő lányok 70%-a. ami annyit tesz, hogy ne bulikban, mert az elég necces.
egyébként szerintem sok ilyen nő van, de a felüket átverték, megalázták vagy nem playmat-lányok és nem kellenek a felszínes fiúknak,azért magukba roskadnak. szóval összességében nem találsz sok ilyen lányt, aki nyílt a kapcsolatokra én azt mondom.
bár még nagyon fiatal vagyok és valószínűleg tök hülye az ilyenekhez én ezt gondolom...
14L
Pl az egyetemen/fősulin, ahova jársz. Valszeg ezrek vesznek körül. Igazából ha normális a külsőd, nem lesz gondod, mivel sokan keresnek hozzád hasonló srácokat. ;)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!