Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most megyek egyetemre és most...

Most megyek egyetemre és most jöttem rá, hogy teljesen rosszul választottam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Úgyértem rosszul választottam pályát, szakot, iskolát, várost, mindent... Ahhoz, hogy ezen a pályán legyek, pont a saját ellentétemmé kellene válnom. Amit egyébként nem is akarok, de nem merek nem beirítkozni. Más a fél karját odaadná ezért az iskoláért, de egyszerűen NEM NEKEM VALÓ :S :( Járjak ki egy félévet, hátha megjön a kedvem? És ha mégse? Akkor hogyan tovább?
2009. aug. 29. 18:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Még a szüleimnek se merem elmondani.. :(
2009. aug. 29. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:
halassz!akkor nem veszted el a jogodat arra h.itt tanulj,csak nyersz egy kis időt!!addig kiderül,mit szeretnél!!a beiratkozásnál kell a halasztást kérni!
2009. aug. 29. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:

amúgy megkérdezhetem mi ez a szak?

1.vagyok

2009. aug. 29. 18:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor mégis miért jelentkezték pont oda, arra a szakra, abba a városba? Hogy érted azt, hogay az ellentétedre kellene változnod, ha egyszer egy napot nem voltál még azon az egyetemen, abban a városban?
2009. aug. 29. 19:27
 5/5 anonim ***** válasza:
ez is érdekelne:) bővebben kifejthetnéd
2009. aug. 29. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!