Jól választottam? 15 éves vagyok szeretnék majd gyógyszerekkel foglalkozni (tehát egyetemre is akarok menni) és most egy vegyipari szakközépbe mentem. Lehet, hogy jobban jártam volna valami gimnáziummal? (4,3-4,6 között vannak az átlagaim)
Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 15:07
1/7 anonim válasza:
Végül is teljesen mindegy hova mégy tanulni csak jól tanulj!
Érettségi után oda jelentkezel ahová akarsz.
Amúgy meg a gyógyszeripar a világ egyik legnagyobb üzlete, ha ügyes vagy baromi sokat kereshetsz.
2/7 anonim válasza:
Jól választottál:) de majd év végén kiderül..vagy még félévkor,hogy szeretsz-e ott lenni..stb.:D
3/7 anonim válasza:
jól döntöttél! én vegyészmérnök vagyok és óriási hátrányból indultam az egyetemen azokkal szemben, akik vegyipari szakközépből jöttek. én matekszakos gimit végeztem.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó egy kicsit megnyugodtam...
Egyébként ha gyógyszerrel akarok foglakozni mi lehetnék?
2010. aug. 29. 19:09
5/7 anonim válasza:
Lehetsz vegyézmérnök egy gyógyszergyárban.. vagy elmész orvosora gyógyszerésznek.. ha pedig mondjuk bejön a gikszer és nem sikeről úgy az érettségi halasztásképp elmehetsz gyógyszertári szakaszisztenisre és utána újból neki mész az egyetemnek. vagy vegyésztechnikusnak. Szóval ez a kéralrtanatíva van. A lényíeg azt kell el döntsd,hogyx gyógyszer gyártással vagy inkább a máűsikkal forglamazással akarsz foglakozni később:)
6/7 A kérdező kommentje:
hát inkább gyógyszerkészítéssel/kutatással foglalkoznék
2010. aug. 31. 18:10
7/7 anonim válasza:
Jól döntöttél,jó kémia és biosz érettségi, ( az egyik emelt)+nyelvvizsga. És már bent is vagy gyógyszerészen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!