Rosszul választottam ezzel a színnel? (mutatok képet)
Figyelt kérdés
kaptam ma egy ágyat ami végülis egy egyszemélyes ágy (de kihúzható) ezt ajánlották állandó használatra. nem is lenne vele baj, csak nem tudom mennyire volt jó választás ez a szín. végülis ez ilyen bordós, hivatalosan azt hiszem "rozsda" szín. nem találok hirtelen jobb szót rá ne haragudjatok de hogy gondoljátok mennyire "ciki" ez egy 19 éves srác szobába? rossz választás volt? [link] 2009. nov. 7. 19:00
1/14 anonim válasza:
Tokeletes!Ez nem ciki hanem tok jo szin.
2/14 anonim válasza:
Nem ciki, pont jó egy 19 éves srác szobájába :) Amúgy manapság már vannak férfiak, akik babarózsaszín ruhákban járnak, szóval ne izgasd magad.
4/14 anonim válasza:
tesómnak is pontosan ilyen színű ágya van. 28 éves pasiról van szó:) szerintem tökéletes. nem is komor, de nem is lányos.
5/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindenkinek:)
2009. nov. 7. 19:22
6/14 anonim válasza:
Nem rossz.Az én barátomnak (21) bordó bőr kanapéja van a szobájában, az sem ciki.
7/14 anonim válasza:
Szerintem ez abszolút unisex.. jól néz ki
8/14 anonim válasza:
Fiú vagy, úgyhogy Te is tudod, hogy ez pont olyan, mint a nők. Kinek ilyen tetszik, kinek olyan. :-) Nekem pl nem tetszik ez a szín, de mint látod az előttem szólóknak igen. Szóval mindenkinek más az ízlése, az a fontos, hogy neked tetsszen, mert Te fogod "használni". :-)
9/14 anonim válasza:
Kicsit kopottnak néz ki. Szerintem egy pasztellszín jobb lenne.
10/14 A kérdező kommentje:
nem kopott, ez új bútor, vannak benne néhol ilyen minták, szerintem azt hitted kopásnak
2009. nov. 8. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!