Rosszul választottam ezzel a színnel? (mutatok képet)
Figyelt kérdés
kaptam ma egy ágyat ami végülis egy egyszemélyes ágy (de kihúzható) ezt ajánlották állandó használatra. nem is lenne vele baj, csak nem tudom mennyire volt jó választás ez a szín. végülis ez ilyen bordós, hivatalosan azt hiszem "rozsda" szín. nem találok hirtelen jobb szót rá ne haragudjatok de hogy gondoljátok mennyire "ciki" ez egy 19 éves srác szobába? rossz választás volt? [link] 2009. nov. 7. 19:00
11/14 anonim válasza:
terrakotta, ez most a divat, a mediterrán színvilág. Egy-két agyagedénnyel, természetes anyogokból készült tárgyakkal meg lehetne erősíteni a hatást. És egy melegszínű rongyszőnyeggel, pl
14/14 anonim válasza:
Ha mégsem tetszik, vegyél rá egy nagy ágytakarót tetszés szerinti színben, és takard le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!