Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 80-90kg-os sorstársaim!...

80-90kg-os sorstársaim! Milyen mozgást választottatok? Mit "sportoltok"?

Figyelt kérdés

Én általában kocogni szoktam (20perc 2km , tudom kevés de nekem pont elég. Ha 3km az meg 30 perc szokott lenni.) Most kutyámmal csinálom ezt és szeretem. Imádok a természetben mozogni, főleg ilyen szép időben. Érdekelne a ti szokásaitok.

Köszönöm a válaszokat.

25L

2016. ápr. 20. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Tempós gyaloglás, laza kocogás volt ma 1 óra. Tegnap intervall futás volt. Hétvégén súlyzós edzés. 90 kg 39F hobbi testépítő.
2016. ápr. 20. 19:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Amikor fogytam, akkor pont nem mozogtam semmit, életem legsötétebb és legpasszívabb korszakát éltem, de a fogyás előtt 80-84 kilósan teljesítménytúráztam egy csomót. Nagyon szeretek mászkálni, s a természetet is, főleg a hegyeket. Sosem sportoltam, de gyalogolni s néha biciklizni jó... Most már súlyzós edzésem is van, de jelenleg már csak 64 kilót nyomok :) 163 centihez kevés izommal, hason levő felesleggel ez is sok. 84 kilósan sem voltam kevésbé mozgékonyabb, a hegyekre akkor is felmentem (talán egy hangyányit jobban fárasztott a hegymenet, de ez tényleg nüansznyi különbség volt), egy fekvőtámaszt pedig ma se tudnék megcsinálni, s függeszkedve is leesek pár másodperc után... Futni sem tudok, max. pár métert, kifulladok. Úgyhogy az ugrálós, futós dolgokat kihagyom, súlyzózni még megy.
2016. ápr. 20. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!