Fogyókúrázó sorstársaim! Én ezt már egyáltalán nem értem?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt prédikálják hogy napi 500-1000 kcal-t be kell vinni különben a test raktározni kezd és ugyebár azt nem szeressük.A fogyáshoz pedig többet kell elégetni mint bevinnu.De hogy a jóéletbe lehet több mint 1000 kcal-t elégetni?!Az ugrálókötelezéssel percenkénti 8(!) kalóriát égetünk,nekem megy még max.2 perc,aztán meg már csak a fáradság miatt akadozik és alig bírom.A rubinr.réka 20 perceseit tolom.naponta,nem mintha végig bírnám.Kérlek,segítsetek megmagyarázni,vagy legalább hogy mitt kele csinálnom!2014. júl. 8. 11:23
1/14 anonim válasza:
na de az embernek van egy alap is amit naponta eléget csak azzal hogy él, ezt ki kell szamolnod magadnak, azt a kaloriat mindenképp elégeti, es erre jon a bevitt kaloria ami naponta legyen minimum 1200kcal, kevesebb NE!,es ezen kivul még ha mozogsz akkor pluszban amit bevittel kaloriabol égetsz el.ugralokotelezést en is végzem, bár 200ugrasnal tobbet nem birok nem percben mérem, ezt lehetetlen hacsak nem vagy profi sportolo aki allokepesseg miatt ugrokotelezik.aki fogyni akar hatekony a futas, tempos gyaloglas,uszas, bicaj, aerobik, kardio edzesek..
2/14 anonim válasza:
Nem tudom hol olvastál napi 500-1000 kcalt, az gyakorlatilag éhezés.
Ha nem sportolsz, a szervezeted akkor is fogyaszt energiát, ugyanis ettől függetlenül mozogsz, a szíved ver, levegőt veszel, a testedet fűteni kell, az agyadnak gondolkodni kell... Neked nem a sporttal kell többet elégetni a bevittnél, hanem összesen.
3/14 anonim válasza:
1200-1300 kcal a minimum, és EZT már AZZAL elégeted, hogy ÉLSZ!!! Ugyanis ahhoz, hogy a szíved-tüdöd-veséd-májad dolgozni tudjon, meglegyen a normális testhömérsékleted, energia szükséges.
A többet felhasználni a többletkalóriákra vonatkozik. Mellesleg ne ugrálókötelezz, hanem gyalogolj, azzal is elég sokat fel tudsz használni, és tovább lehet belöle teljesíteni.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Megfogadom a tanácsokat a kalória bevitellel kapcsolatban.Az ugrálókötelezés 2 percig egy nap csak egyszer megy,de akkor nagyon büszke vagyok magamra :3 Utána már csak hasprés,guggolás meg egy kis kar erősítő megy.De azokból sem 3 órán keresztül,csak egy kicsi.Nagyon sokat segítettetek,az 500-at csak olvastam,nem próbáltam ki.
2014. júl. 8. 12:17
5/14 anonim válasza:
Én pl. amikor múltkor 10 km-t futottam, az 1111 kalória "elégetés" volt.
6/14 A kérdező kommentje:
Jóságos úrisren!10 km?!Akkor 70 kilóméterrel fogyunk egy kilót?Szentséges babkonzerv.,ez rohadt sok!
2014. júl. 8. 12:19
7/14 anonim válasza:
Figyi! tervezek egy csoportot létrehozni fb-on ahol kifejezetten túlsúlyos emberek lehetnek majd, ha gondolod, akkor csatlakozz, és segítek!
9/14 A kérdező kommentje:
Bezzeg hízni...én konkrétan észre sem vettem!Az anyukám szólt hogy ne egyek annyi édességet,mert csak azt látja hogy egyre nő a fenekem és a combom.Mondtam neki a feminista dumát hogy nem érdekel,mert úgysem az a fontos,de persze csak túl finom volt ahhoz hogy letegyem...lefogytam 8 kilót puszta guggolással és édesség mellőzéssel(már ahogy sikerülhet kivonni az étrendjéből egy mániákusnak...)Most keményebben edzettem,mást is csináltam,erre megállt a fogyás,és nem az étrendem változott.Na mindegy,ez után kezdtem az ugrálókötelezés,de még mindig nem jutottam 8ról a 9re.De hát hajrá,vagy mi..
2014. júl. 8. 12:32
10/14 anonim válasza:
1400 kcal alá többet az életben nem mennék...És lehet úgy is táplálkozni, hogy ne kelljen napi 1000 kalóriát elégetni, csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!