Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázó társat keresek....

Fogyókúrázó társat keresek. Lenne kedve valakinek csatlakozni?

Figyelt kérdés

Olyasmire gondoltam, hogy mindennapi szinten üzit váltanánk valamilyen formában és segítjük egymást a diétában, hogy meglegyen a motiváció. Olya embert keresnék, akinek már nagyon elege van a jelenlegi állapotából és a bikini szezonra szeretne jópár centivel karcsúbban menni (kb 10 kg felesleggel)

180/74/L

2014. márc. 19. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:

166 cm és 53 kg. Egy grammot sem hízhatok viszont fogynom lehet. Nincs sok feleslegem de a bikini szezon a kedvencem. Ha gondolod én belevágnék. Egyedül sajnos nincs elég önuralmam.

Felvázolom amire gondoltam diétában:

Nincs: krumpli, tészta.

Van: 3 óránkénti evés.

Sport: futás 6-7 óra körül. Napi 100 felülés. (fokozatosan növelve)

Ha rendben van írj privátban.

2014. márc. 19. 16:55
 2/7 anonim válasza:
jlen:) 173 cm /74kg
2014. márc. 19. 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék én is. 170 cm, 67 kg.

Esetleg lehetne csinálni face-en egy zárt csoportot és ott könnyebb segíteni, motiválni egymást.

2014. márc. 19. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is csatlakoznék :) Már írtam amúgy üzit :)

183/75/lassan 19L

Én csak fitt,feszesebb akarok lenni,nem vékony :)Álom az 68kg lenne,de egy 72körülivel is beérem :p

2014. márc. 19. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
#1 Vagyok. Csak annyit hogy a diéta a sajàt részemre vonatkozik.
2014. márc. 19. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is csatlakoznék.

165/60kg /22/l/Budapest

2014. márc. 19. 18:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ mindenkitől. :-) Én ragaszkodnák ahoz hogy csak egyvalakivel tartsam a kapcsolatot, ugyanis voltam már tagja facebook zárt csoportnak, de sajnos 2 nap után kihalt az üzenőfal. Ha már ilyen sokan benne vannak az ötletbe, akk javaslom, hogy írjatok üzit egymásnak is ne csak nekem. :-D (én már megtaláltam, h kivel fogok üziket váltani) Sok sikert kívánok mindenkinek! :-)
2014. márc. 19. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!