Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vélemény erről a fogyókúrázó...

Vélemény erről a fogyókúrázó ötletről? (lent)

Figyelt kérdés
Azt szeretném ha kb. 7 kilót le tudnék adni 3 hónap alatt, szerintem nem lehetetlen, de ötletem nincs, hogy hogyan kezdjek neki. 3 hónapja rendszeresen járok konditerembe megfelelő edzés tervel. Minden féleképpen el szeretném kerülni, hogy izomból fogyjak ez lenne a fő dolog amit szem előtt szeretnék tartani. Nem eszek fehér se félbarna kenyeret, csak barna kenyeret és este 8 után próbálom kerülni az étkezést, csapi vizet vagy szénsavmentes vizet iszok de a napközbeni étkezésemre nincs ötletem és ebben kérnék segítséget.
2013. febr. 12. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha már erre adtad a fejed akkor neked találták ki a szálkásító étrendet. Testépítő oldalak elég bőven foglalkoznak ezzel a témával, rágd át magad rajta.
2013. febr. 12. 16:58
 2/6 A kérdező kommentje:
igen, már tanácsolták, utána is néztem, de abból is találok 1000-et. Szeretném tudni biztosra, hogy azaz étrend használ amibe belevágok.
2013. febr. 12. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Olvasd végig, ne csak belenézz!

[link]

2013. febr. 12. 17:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Este is kell enni, de csak fehérjét. Közvetlen lefekvés előtt meg ha teheted, mindig menjen vagy 100g sovány túró.

Az előttem lévő linkelt oldalt. Amit ott írnak, az beválik.

2013. febr. 12. 18:02
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget, hálás vagyok nagyon!
2013. febr. 12. 19:38
 6/6 A kérdező kommentje:
végig olvastam a cikket és végre kezdem megérteni a dolgot =)
2013. febr. 12. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!