Vélemény erről a fogyókúrázó ötletről? (lent)
Figyelt kérdés
Azt szeretném ha kb. 7 kilót le tudnék adni 3 hónap alatt, szerintem nem lehetetlen, de ötletem nincs, hogy hogyan kezdjek neki. 3 hónapja rendszeresen járok konditerembe megfelelő edzés tervel. Minden féleképpen el szeretném kerülni, hogy izomból fogyjak ez lenne a fő dolog amit szem előtt szeretnék tartani. Nem eszek fehér se félbarna kenyeret, csak barna kenyeret és este 8 után próbálom kerülni az étkezést, csapi vizet vagy szénsavmentes vizet iszok de a napközbeni étkezésemre nincs ötletem és ebben kérnék segítséget.2013. febr. 12. 16:53
1/6 anonim válasza:
Ha már erre adtad a fejed akkor neked találták ki a szálkásító étrendet. Testépítő oldalak elég bőven foglalkoznak ezzel a témával, rágd át magad rajta.
2/6 A kérdező kommentje:
igen, már tanácsolták, utána is néztem, de abból is találok 1000-et. Szeretném tudni biztosra, hogy azaz étrend használ amibe belevágok.
2013. febr. 12. 17:07
3/6 anonim válasza:
Olvasd végig, ne csak belenézz!
4/6 anonim válasza:
Este is kell enni, de csak fehérjét. Közvetlen lefekvés előtt meg ha teheted, mindig menjen vagy 100g sovány túró.
Az előttem lévő linkelt oldalt. Amit ott írnak, az beválik.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget, hálás vagyok nagyon!
2013. febr. 12. 19:38
6/6 A kérdező kommentje:
végig olvastam a cikket és végre kezdem megérteni a dolgot =)
2013. febr. 12. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!