Egy fogyókúrázó lánynak mennyi, és milyen az ideális mozgás?
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 16:40
1/30 A kérdező kommentje:
hallottam erről, hogy nem szabad minden nap, csak mondjuk heti 5x, mert megszokja a szervezet. igaz ez? nem értem, valaki el tudná nekem magyarázni? hogy a legjobb? minden nap egy óra?
2010. nov. 27. 16:41
2/30 anonim válasza:
Szerintem az baromság, az a lényeg, hogy mindig egy kicsivel többet mozogj, mint ami jólesik, de ne hajtsd úgy túl magad, hogy másnap mozdulni se bírj az izomláztól.
3/30 A kérdező kommentje:
oké, köszi, de akkor ugye minél többet mozgok, annál jobb? és főleg cardio ha zsírt akarok égetni?
2010. nov. 27. 16:58
4/30 anonim válasza:
pedig abból tudod, hogy hatásos volt az edzés, hogy jó kis izomlázad van. Mert edzés során szakadást idézel elő az izomrostjaidban, éppen ezért fáj! Persze nyilván azért meg kell tudni mozdulni:)
5/30 A kérdező kommentje:
ha egy olyan tervet készítek egy hétre, hogy
hétfő: cardio-dance 1,5 óra
kedd: norbi duci 1/2/3 - 30 perc
szerda: zumba 1 óra
csütörtök pihi
péntek: valami célirányos láb-kar-fenék-has legyen kezdetnek 20 perc
hétvége: sok sok séta, gyorsséta (úgy másfél óra)
vagy ezek kevesek?
2010. nov. 27. 17:14
6/30 A kérdező kommentje:
nincs szobabringám, futni meg még nem szeretnék, mert van feleslegem
2010. nov. 27. 17:15
7/30 anonim válasza:
ha cardio-dance-t bírják az ízületeid, akkor a futást is...
lényeg, hogy minél többet sportolj :)
de ha amit írtál betartod, akkor szép eredményeket fogsz elérni :)
8/30 A kérdező kommentje:
hát ha nem is holnaptól fogom bírni, a háromnegyedét már birom! a baj a célirányossal van, rubintrékától megdöglök még. de ezt a mozgást szeretném elérni, amit leírtam. a cardiodance úgy 50 perc után válik kínossá, aztán még rányögök valahogy 10 percet, de szerintem nincs messze a másfél óra. bár most volt egy nagy pihi.
2010. nov. 27. 17:24
9/30 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. nov. 27. 17:25
10/30 anonim válasza:
"edzés során szakadást idézel elő az izomrostjaidban, éppen ezért fáj"
17:09, te hülye vagy? nem szakad el semmi az izomban, hanem a tejsavtól fáj, ami felgyűl az izomrostok közt és feszíti őket. mellesleg ez annál hamarabb kitisztul, minél hamarabb rágyúrsz.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!