180 cm-es lánynak mi az ideális testsúly, amivel még jól is néz ki (nem duci)?
ha felül vékony lennék én örülnék.. na de mindegy..
am 168cm mellett én vagyok 65kg és egyáltalán nem rossz,
a körte alkat nagyon szép szerintem :)
van amúgy konkrét oka h fogyni szeretnél?? mmint nem érzed jól magad a bőrödben v vmi hasonló?
én azt javasolnám, hogy ne a fogyásra összpontosíts, hanem próbálj összhangba kerülni a testeddel, figyelj oda rá, én azt eszem és akkor amikor jól esik, nem hízok :) ez nem azt jelenti h össze-vissza eszek mindenfélét, hanem tényleg amikor megéhezem és amire olyat, így elég változatos az étrendem. a mozgás sem maradhat el, amikor épp rohangálhatnékom van, elmegyek futni, vagy görizek :)
régen nagyon nem voltam elégedett magammal, aztán valahogy megbarátkoztam a testemmel, elvégre ebben kell leélnem az életemet, csak nem utálhatom. :D
megpróbáltam fogyni, de rájöttem nincs nekem humorom ahhoz, hogy nyomorgassam az ízlelőbimbóimat.. KELL A KAJA!! :D
21:01 es vagyok, mostanában minden ismerősömet megpróbálom lebeszélni arról h fogyjanak, mert magasabbak és sokkal könnyebbek nálam.. ők csak hiúságból akarnak fogyni..
szerintem fölösleges
Nem tudom, utálom, hogy van zsír a bőröm alatt. Annyira gusztustalannak érzem, amikor leülök, hogy a hasamon össze tudom fogni a zsírt. :/
Egyébként 19 éves vagyok.
na hello,en is 184 cm magas vagyok 61 kg ,es kovernek erzem magam ,vagyis a hasamon van felesleg es a csipom is szeles :(( es en is azt utalom a legjobban h mikor leulok akkor a hasamon ossze tudom fogni a zsirt
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!