174 cm 103 kg voltam már 110-111 is sikerült lefogynom az orvosajánlotta, mennyilene az ideális testsúly hogy bejöjjek a nőknek?
ma 21:25
Hülyét is kapnék... xD
Kérdező:
85 körül nekem bejönnél pl, de kérdés, hogy kinek akarsz tetszeni:-D
21:25 66,6kg. Lehet ,hogy a gép azt dobja ki hogy 174cm hez 18 év körülinek 66kg nak kéne lennie , de ennek igazából semmi alapja sincs ! Miden ember más és más !
Én 174 cm vagyok és 87kg . Rajtam minimális a fölösleg , javában inkább izom van rajtam, ami a több éves kondinak köszönhetek. Szóval az a testtömeg index szerint nekem 66kg nak kellene lennem , (akkor lennék egészséges ) az furcsa lenne . Az én csontozatom alapból erős . Ezért nekem más testtömeg indexel kellene számolni , mint ahogy ennek a srácnak is .
Szerintem 85-90 kg körül már bejönnél a lányoknak , hogy a te szavaiddal éljek .
De adok egy tippet : A szépség belülről fakad és nem kívülről ! ;)
Üdv Apen
öcsém, ha csak nem vagy 15 és még nőni fogsz, akkor tökmind1.
ha már megálltál a növésben, akkor bukó, mert egy 174cm-es pasi alacsonynak számít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!