Egy fogyókúrázó lánynak mennyi, és milyen az ideális mozgás?
18:05 NEM ÉN VAGYOK A HÜLYE, HANEM TE, ÉS MÉG RÁADÁSKÉNT TUDATLAN IS!!!:D A tudatlanságodat a fene nagy száddal kompenzálod?:D
az izomláz eredete nem más, mint mikroszkopikus szakadások az izomrostokban. A szakadás helyén gyulladás lép fel, ez okozza a tulajdonképpeni fájdalmat. Ennek eredményeképp érthető, hogy mind a bemelegítés, mind a nyújtógyakorlatok hatástalanok az izomlázzal szemben, mivel az az izomrostok fizikai túlterhelése miatt következik be.
edzek már egy ideje ahhoz, hogy tudjam mi történik a testemben!
22L
Nem akarok beleokoskodni, de egyikőtöknek sincs igaza (izomláz-vitázók).
Az izomláz a tejsav felhalmozódása az izmokban DE valóban minden terheléskor képződnek mikroszkópikus szakadások, amikor ezeket gyógyítja a test, akkor nő az adott izom, akkor fejlődsz. Mondjuk ez is fájhat másnap, de maga a klasszikus izomláz az a tejsav kristályos szerkezete miatt fájdalmas.
csak tudod nem szeretem, ha nekem esnek, főleg, hogy alpári módon! de azt akkor is jól írtam, hogy szakadást idézel elő az izomrostjaidban!
Tipikus olyan volt a válaszoló, hogy ha valamiről nem tud az nem is létezik!
De inkább nézne utána, mielőtt öngólt rúg magának....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!