Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy fogyókúrázó lánynak...

Egy fogyókúrázó lánynak mennyi, és milyen az ideális mozgás?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 16:40
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
youtubeon fentvan minden!
2010. nov. 27. 18:38
 22/30 A kérdező kommentje:
ja és úgy csináld, hogy legyen tükör a szobádban, úgy látod, hogy mit bénázol el :D
2010. nov. 27. 18:39
 23/30 anonim ***** válasza:
és a zumba mi?:D jézusom nagyon le vagyok maradva:S nem is hallottam iylenekről:D tükröben..jesszus xD rosszul is lennék:S mág a táncórákon is utáltam,ha volt tükör,hiába tudtam,h ki kell javítania hibákat:S amúgy. hány éves vagy?:)
2010. nov. 27. 18:47
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

18:05 NEM ÉN VAGYOK A HÜLYE, HANEM TE, ÉS MÉG RÁADÁSKÉNT TUDATLAN IS!!!:D A tudatlanságodat a fene nagy száddal kompenzálod?:D

az izomláz eredete nem más, mint mikroszkopikus szakadások az izomrostokban. A szakadás helyén gyulladás lép fel, ez okozza a tulajdonképpeni fájdalmat. Ennek eredményeképp érthető, hogy mind a bemelegítés, mind a nyújtógyakorlatok hatástalanok az izomlázzal szemben, mivel az az izomrostok fizikai túlterhelése miatt következik be.

edzek már egy ideje ahhoz, hogy tudjam mi történik a testemben!

22L

2010. nov. 27. 19:05
 25/30 A kérdező kommentje:
19 :D keress rá a zumbára youtubeon, most kicsit lelépek, d ejövök majd még :D
2010. nov. 27. 19:05
 26/30 anonim ***** válasza:
majd még szsretnék beszélgetni:D
2010. nov. 27. 19:09
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem akarok beleokoskodni, de egyikőtöknek sincs igaza (izomláz-vitázók).

Az izomláz a tejsav felhalmozódása az izmokban DE valóban minden terheléskor képződnek mikroszkópikus szakadások, amikor ezeket gyógyítja a test, akkor nő az adott izom, akkor fejlődsz. Mondjuk ez is fájhat másnap, de maga a klasszikus izomláz az a tejsav kristályos szerkezete miatt fájdalmas.

2010. nov. 27. 19:41
 28/30 anonim ***** válasza:

csak tudod nem szeretem, ha nekem esnek, főleg, hogy alpári módon! de azt akkor is jól írtam, hogy szakadást idézel elő az izomrostjaidban!

Tipikus olyan volt a válaszoló, hogy ha valamiről nem tud az nem is létezik!

De inkább nézne utána, mielőtt öngólt rúg magának....

2010. nov. 27. 19:47
 29/30 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy közbe pofázok, de a tesi egyetemen is a tejsavas cuccot adják le az izomláz okának.
2010. nov. 28. 00:17
 30/30 A kérdező kommentje:
még azt mondjátok meg légyszi, hogy előtte vagy utána kell enni fehérjét?
2010. nov. 28. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!