Egy fogyókúrázó lánynak mennyi, és milyen az ideális mozgás?
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 16:40
11/30 anonim válasza:
18:05 nem hülye, csak a te biológia tanárod maradt le vagy 15 évvel, a tejsav - izomláz már kissé túlhaladott teória...
12/30 A kérdező kommentje:
de attól még igaz, hogy ha rágyúrok, jó lesz?:DD engem csak ennyi érdekel!:D
2010. nov. 27. 18:08
14/30 A kérdező kommentje:
2010. nov. 27. 18:21
15/30 anonim válasza:
és elindítod a vidit,és untánzod?:D megnézel 6.ot és megvan az egy óra?
16/30 A kérdező kommentje:
:DD neeem isohuntrol le lehet tolteni ilyen dvdt
2010. nov. 27. 18:29
17/30 anonim válasza:
és?:D mesélj még róla vmit.. amúgy ,hogy ne csak offoljak,nekem k.rvára tetszik az edzés terved:D
18/30 A kérdező kommentje:
ja, és ugy izzadok tole mint kacsa a sutoben!
2010. nov. 27. 18:34
19/30 anonim válasza:
jaj,én imádok táncolni:D nem akarsz megtanítani?:D most tökre megtetszett ez..pedig nem is hallottam róla:/ de tuti,nem tudnám untánozni őket:S
20/30 A kérdező kommentje:
azért igy raktam össze, mert a norbi pl tök light, de attól is izzadok még rendesen, a cardio dance megunhatatlan, mert pörög, stb (mégsem egy külvárosi futkározás), rékázni azért kellene, hogy ha egyszer lefogyok, legyen egy kis formám! a zumba meg tök jó ökörködés, ha megtanulsz pár lépést, bármelyik kedvenc számodra csinálhatod :D
2010. nov. 27. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!