Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Egy fogyókúrázó, ehet ebédre...

Egy fogyókúrázó, ehet ebédre egy nagy tányér zöldbabfőzeléket? Vagy nem ajánljátok a liszt miatt?

Figyelt kérdés
Vagy maradjak a csirkés salátánál? csak már egy kicsit unom.. Egyéb ötlet esetleg?

2012. aug. 24. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
AZ nem világos, hogy mennyi a nagy tányer fözelék. De ha belefér a napi kalóriaszükségeletedbe, akkor nyugodtan eheted. Az eleve hülyeség, hogy csak pár dolgot ehetsz, amig lefogysz, ez csak arra jó, hogy utána rekordidö alatt visszahozzad.
2012. aug. 24. 13:12
 2/6 Szoondiii ***** válasza:

miért kéne lisztes dolgot enni? zöldséget- főzeléket el lehet készíteni liszt nélkül is, a liszt (gabona) egy kényszer élelmiszer, amit éhezés ellen vezettek be, ma nem tudom, nem úgy tűnik mintha nem lenne más. emellett csak rövid távon segíti a túlélést, hosszú távon betegségekhez vezet, ezért nem kéne a főzelékbe rakni.

a városban levadászott galambtól kezdve a csirkén, fácánon, disznón át a nyúlig, halakik tucatnyi állatféle van, azoknak különböző húsaik, testrészeik amiket különböző módon el lehet készíteni.

az alacsony keményítő tartalmú zöldségeket most nem kezdem el sorolni, én most káposztát, répát és paprikát eszem.

2012. aug. 24. 13:14
 3/6 Szoondiii ***** válasza:

"csak pár dolgot ehetsz, amig lefogysz"

fura, én azt vettem észre, hogy az emberek addig esznek pár dolgot, amíg elhíznak.

vegyük csak: tejszármazékok, gabonák, néhány zöldség-gyümölcsféle, és kevés hús.

nekem ez az átlagos táplálkozás tűnik egysíkúnak, ehelyett rengeteg állatfélét és növényt lehetne enni, valahogy mégis a különböző tej és kenyérfélék, pékáruk lettek meghatározók. na vajon miért zsíros, beteg annyi ember..

2012. aug. 24. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:

na aztán barmira egészséges reggel szalonnát és kolbászt enni paradicsommal, ebédre jó nagy vöröshúsból jó kis zsíros pörköltet végül kolbászt és zsírszalonnát vacsorára.....

kérdező

bármit ehetsz mértékkel

ebédre kitünő a zöldség, ragus, tojásleves

főzelékek inkább keményítővel és kefírrel és magával turmixold

rizs, főtt krumpli

feltét sütőben kisütött zöldség vagy húsfasírozottm tepsiscsirke, csirkemáj, párol csirke, pulykamell, lecsós karaj, halak, főtt marha zöldséges tokányok, pörköltek, tojás

paradicsomos húsgombóc főtt krumplival, töltött paprika, tojásos lecsó, rakott, töltött zöldségek, rizeshús, zöldséges-husos rizottók stb

2012. aug. 24. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:
2012. aug. 24. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan ehetsz. Tipp: én a készítésénél minimális lisztet használok. A sűrítést úgy oldom meg, hogy kiveszek egy kis babot, és összeturmixolom, majd visszakeverem a főzelékbe.
2012. szept. 2. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!