A testsúlyom miért nem normális? Reggeli: 6:30 2 szendvics 9:00 1 szendvics Ebéd: 12:00 Meleg, főtt étel (max 1 teli tányér, és nem nagy tányér! ) Vacsora: 17:00 1 szendvics
Szendvicseim mellé eszek zöldséget, vagy esetleg utána egy darab gyümölcsöt... Úgy érzem nem eszem sokat! A kalória-szükséglet vizsgálat alapján 5500 kCal lenne a napi normális, de ha ennél egy picivel többet eszek (mint ami fent le van írva), akkor már jönnek is fel a kilók!!!
21 éves vagyok, 176 cm magas, 98 kg, nehéz fizikai munkát végzek napi 10 órában...
És te úgy érzed leírtad, hogy mit eszel? Lehet eszel 2 30 cm-es pizzát összehajtva és azt hívod 1 szendvicsnek...
Amúgy meg eléggé olyan volt, mintha arra utalnál, hogy annyit eszel. És továbbra sem értem miért kéne neked 5500 kalória naponta. Milyen fizikai munkát végzel?
5500 kalória? Tyű, én 1200-at viszek be naponta, és úgy se tudok fogyni, csak havi max egy kilót amellett, hogy napi fél-egy órát edzek.
Reggelire csak egy szendvicset egyél, az jó ha mellé eszel gyümölcsöt vagy zöldséget. Tízóraira inkább csak gyümölcsöt vigyél be, ne gabonafélét. Ebéddel nincs gond, a vacsorát szerintem ki kéne iktatni (és akkor ebédre egyél többet), vagy előrébb hozni, mert ugye du. 5-6 után nem kéne enned, ha fogyni szeretnél. Így máris megkönnyebbültél 1500-2000 kalóriától.
Egyébként mi az a napi 10 óra fizikai munka? Ha van energiád, otthon eddzél valamit (én Béres Alexandrára nyomom, nagyon hasznos), és ha nem is fogsz elsőre öt kilótól megszabadulni, a formálódás garantált.
Miért, inkább kenyeret faljon, mintsem gyümölcsöt? Erre írtam, de akkor most kijavítom magam: gyümölcsöt vagy zöldséget egyen, ha muszáj neki akkor is enni.
Engem nem zavar már a súlyom, inkább formásodni szeretnék, csak mellékesen megjegyeztem, hogy én is, hiába eszek keveset, mégsem fogyok villámgyorsan. Egyébként 160 cm magassághoz vagyok 57 kiló. :)
5500 kcal? Azt maximum a testépítők esznek, de azért ott még ők is megállnak.
Egy átlag szendvics 500 kalória, rengetegt kiszámoltam már, 500 az átlag.
tehát, te eszel 2500 kalóriát, aminek a 90%-a szénhidrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!